Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιόνιος αποχαιρετά παίκτες που διαπρέπουν με χαρά και περηφάνεια!

Ο Ν. Κατσαρός, λόγω σπουδών πήγε Θεσσαλονίκη στον ΑΟ Αρετσούς (Α2) ΦΩΤΟ @ΙΟΝΙΟΣ
ΙΟΝΙΟΣ
11 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι τρεις από αυτούς δεν θα βοηθήσουν φέτος την ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφορά στους τέσσερις (ουσιαστικά τρεις) αθλητές της ομάδας του Ιονίου που ανήκαν πέρσι στο ρόστερ αλλά πήγαν σε άλλη ομάδα κάνει ο Σύλλογος της Κέρκυρας. Ουσιαστικά τους αποχαιρετά και τους ευχαριστεί για την παρουσία και προσφορά τους. Οι τέσσερις αθλητές που πήραν μεταγραφή είναι ο Π. Στεμπάρης, ο Δ. Δεϊμέζης, ο Χ. Wilson και ο Ν. Κατσαρός, οι τρεις από αυτούς δεν θα βοηθήσουν φέτος τον Ιόνιο, αφού ο Στεμπάρης που πήγε στο Λαύριο, με διπλό δελτίο θα βοηθήσει τον Ιόνιο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση

 

Πριν καλωσορίσουμε τα καινούρια μεταγραφικά μας αποκτήματα, θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με χαρά και περηφάνια τα παιδιά που στήριξαν και ανέδειξαν τον Ιόνιο στην παρθενική του συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πέτρος Στεμπάρης ανοίγει τα φτερά του και απο την Κέρκυρα μετακομίζει στην Basket League στην ομάδα του Λαυρίου (δεν θα μας ξεχάσει και θα ενισχύει τον Ιόνιο με το καθεστώς του διπλού δελτίου).

Ο Δημήτρης Δεϊμέζης, άλλαξε νησί και θα κοσμεί την Elite League με την ομάδα του Α.Ο Μυκόνου.

Ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Ιονίου, Xavier Wilson, ο δικός μας X-man πήρε και αυτός προαγωγή στην Α1 Ελβετίας με την ομάδα της Vevey.

Και τέλος, ο βενιαμίν μας «εγκέφαλος» Νικόλας Κατσαρός θα συνδυάσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη με την μετακίνηση του στην National League 1 με την ομάδα του Α.Ο Αρετσούς.

Σας ευχαριστούμε για όλα και θα σας παρακολουθούμε πάντα με περηφάνια! 

ΦΩΤΟ@ ΙΟΝΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια