Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κληρώσεις την Παρασκευή 13/9 στo χάντμπολ

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
11 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του νησιού.

ΑΘΗΝΑ. Η Ομοσπονδία του χάντμπολ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 13/9 θα γίνουν οι κληρώσεις που «εκκρεμούν», δηλαδή στην Α2 γυναικών στη Β΄ ανδρών και στο κύπελλο.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες του νησιού μας, τις γυναικείες ομάδες του Φαίακα και του Κερκυραϊκού που θα παίξουν στην Α2 και την ανδρική του Κερκυραϊκού που θα πάρει μέρος στην Β΄ Εθνική, ενώ η κλήρωση του κυπέλλου θα λέγαμε είναι αδιάφορη για τις ομάδες μας, που ο φετινός τους στόχος είναι τα πρωταθλήματα. Να σημειώσουμε ότι η κλήρωση για την Α2 ανδρών που θα πάρει μέρος ο Φαίακας έχει γίνει και αν υπενθυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα στις 19 Οκτώβρη η Κερκυραϊκή ομάδα θα υποδεχθεί τον Φοίβο Συκεών. Η διαδικασία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΟΧΕ και θα μεταδοθεί μέσω zoom για τους εκπροσώπους των σωματείων.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια