Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιόνιος κόντρα στην Νικόπολη για το Κύπελλο Ελλάδος

Η ομάδα του Ιόνιου 2023-24, θα έχει τη νέα σεζόν 4,5 αλλαγές ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
10 Σεπτεμβρίου 2024 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα ματς που δεν καίει τις δυο ομάδες, απλά οι προπονητές θέλουν να «τσεκάρουν» την ετοιμότητα των παικτών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρκετά νωρίς ξεκινά, τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ιόνιος, ο οποίος και φέτος θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Παρ΄ ότι βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν είναι έτοιμος όπως θα ήθελε ο Πάνος Κοντογιάννης, θα υποδεχθεί στο κλειστό του ΕΑΚΚ την ομάδα της Νικόπολης, η οποία και αυτή τη σεζόν θα παίζει Γ΄Εθνική εφόσον πήρε το εισιτήριο σαν πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Είναι ένα ματς θα λέγαμε που δεν καίει τις δυο ομάδες, απλά οι προπονητές θέλουν να «τσεκάρουν» την ετοιμότητα των παικτών, το βαθμό αφομοίωσης της φετινής αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας, αμυντικά και επιθετικά, σίγουρα θα παίξουν για το γόητρο και θα κυνηγήσουν τη νίκη, είναι ένα ανοικτό παιγνίδι που οι φίλοι του μπάσκετ θα βρεθούν στο γήπεδο να το παρακολουθήσουν έστω και αν η ώρα έναρξης 5μ.μ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια