Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΑΟΚ: Οι μικροί κωπηλάτες  θέτουν τις βάσεις για το μέλλον

ΝΑΟΚ
10 Σεπτεμβρίου 2024 / 11:50

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και ο ΝΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΝΑΟΚ). Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας (ΝΑΟΚ) συνεχίζει την ανοδική του πορεία και κατακτά σημαντικές διακρίσεις στο χώρο της κωπηλασίας. Οι μικροί αθλητές του Ομίλου συμμετείχαν  στη Β΄ φάση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βόλβη.

Στη διοργάνωση, ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 7 ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 έως 14 ετών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανάμεσα στα αξιοσημείωτα αποτελέσματα ξεχωρίζουν:

  • 5η θέση στο τετραπλό σκίφ αρχαρίων παίδων με τους Τσαλαβούτα Δημήτρη, Ταίρη Μάξιμο, Γκόγκα Γεώργιο και Γκούντα Παναγιώτη.
  • 5η θέση στο σκίφ αρχαρίων κορασίδων 12 ετών με την Αθηνά Μυρτώ Σιούλα.
  • 9η θέση στο σκίφ αρχαρίων κορασίδων με την Γιαννόλα Κυριακή Ναταλία.
  • 4η θέση στους επαναληπτικούς αγώνες του σκίφ αρχαρίων παίδων για τον Μουσάι Άγγελο.

Την αποστολή του ΝΑΟΚ συνόδευσαν δύο καταξιωμένοι αθλητές της κωπηλασίας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αλέξανδρος Δαφνής και ο πρωταθλητής Αλκής Δημουλής, οι οποίοι μετέδωσαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους νεαρούς αθλητές.

Η συμμετοχή των αθλητών στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι νεαροί κωπηλάτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και ο ΝΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ομίλου εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους αθλητές και προπονητές για την προσπάθειά τους και τους εύχονται καλή συνέχεια.

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ