Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το βάρος στους νέους ο Αχιλλέας Νυμφών

Με προπονητή τον Σάββα Σιδερόπουλο θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Αχιλλέας ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ
21 Αυγούστου 2024 / 18:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι πολλές και δαπανηρές μεταγραφές δεν είναι στη λίστα του Αχιλλέα ο οποίος κοιτά να διατηρήσει τα «δικά του» παιδιά, παράλληλα δε πρόσθεσε και νέο αίμα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του και μπορεί φυσικά να ελπίζει σε μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ που θα συνεχίσει να μετέχει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις Νυμφές, ο Αχιλλέας με μια πολύ καλή Ακαδημία, αλλά και ένα γήπεδο στολίδι, προσπαθεί χρόνια τώρα με παιδιά του χωριού ή της περιοχής να στέκεται αξιοπρεπώς στα τοπικά πρωταθλήματα και το καταφέρνει, αυτό θα προσπαθήσει και φέτος, με προπονητή τον έμπειρο Σάββα Σιδερόπουλο.

Το Δ.Σ του Α.Ο Αχιλλέα Νυμφών ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους: Μωραϊτη Δημήτρη, Τζώρα Άγγελο, Μποζίκη Δημήτρη και Σαλβάνο Νικόλαο. Επίσης με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζονται την νέα χρονιά οι νεαροί Κοντάλιπος Ανδρέας και Κοντάλιπος Στέφανος που αποκτήθηκαν από τον Θιναλιακό καθώς και ο Σπύρος Κοντάλιπος από την ομάδα των Περουλάδων. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ανδρική ομάδα την περασμένη σεζόν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την φετινή χρονιά. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια