Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με Γ. Μποζίκη και Α. Νταή ο Ιστορικός

Ο Γιώργος Μποζίκης με τον γενικό αρχηγό του Ολύμπου κ. Κ. Κωνστάντη ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
21 Αυγούστου 2024 / 18:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι πολλά τα χρόνια που ο Όλυμπος έχει μείνει εκτός πανελληνίων πρωταθλημάτων, αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στην Γ΄ Εθνική την περίοδο 2013-14. Οι τελευταίες διοικήσεις σε προτεραιότητα έβαλαν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και έχουν πετύχει πάρα πολλά, συνεχίζουν δε να εργάζονται πάνω σε αυτό, αλλά παράλληλα η επιθυμία τους, αλλά και του κόσμου της ομάδας είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος έχει το πλεονέκτημα ότι κράτησε όλη σχεδόν την περσινή ομάδα πλην ουσιαστικά δυο ποδοσφαιριστών (Χρ. Γραμμένος που πήγε στον ΟΦΑΜ και Γ. Καρβούνης που πήγε στην Κ17 του ΟΦΗ). Έχει κάνει λίγες και στοχευόμενες μεταγραφικές κινήσεις, συνολικά πέντε στον αριθμό. Πήρε αρχικά τους Παναγιώτη Μπαμιόγλου, Άρη Παπαδάτο, Σπύρο Σκολαρίκη, ενώ ανακοίνωση δυο ακόμη προσθήκες τις τελευταίες μέρες.

Η μια είναι ο κεντρικός αμυντικός Αχιλλέας Νταής που γεννήθηκε στις 9/9/2004 στην Αθήνα και έχει αγωνιστεί σε: Ακαδημία, Κ15 και Κ17 του Απόλλωνα Αθηνών, στην Κ19 της Κηφισιάς και στο Ηράκλειο Αττικής από όπου και αποκτήθηκε.

Η άλλη (5η) είναι του Γιώργου Μποζίκη που γεννήθηκε στις 20/12/1996 στην Κέρκυρα,είναι επιθετικός μέσος και έχει αγωνιστεί στην Κ17 και Κ19 του Α.Ο. Κέρκυρα στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων, τον Αστέρα Λιαπάδων, τον Οδυσσέα Αυλιωτών, τον Ο.Φ.Α.Μ (Γ΄ Εθνική) και Α.Ο. Κέρκυρα από όπου και αποκτήθηκε.

Και οι πέντε μεταγραφές είναι ξεχωριστές, ποδοσφαιριστές για την πρώτη ενδεκάδα και σίγουρα θα δυναμώσουν πάρα πολύ τον Ιστορικό που δεν έχει άλλη επιλογή από το να πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσει για 2η συνεχόμενη χρονιά να κόψει πρώτος το νήμα. Να σημειώσουμε ότι ο Άκης Πανδής, μια εξαιρετική επιλογή, θα είναι και φέτος ο προπονητής της ομάδας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια