Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεταγραφική «βόμβα» ο ΟΦΑΜ, πήρε τον Γιάννη Ιωάννου

Ο Γιάννης Ιωάννου (δεξιά) με τον πρόεδρο του ΟΦΑΜ κ. Σπ. Κουρή ΦΩΤΟ@ΟΦΑΜ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
20 Αυγούστου 2024 / 17:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αγωνίστηκε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής της ΠΑΕ Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεταγραφική βόμβα πυροδότησε ο ΟΦΑΜ με την ανακοίνωση του Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Αγίου Ματθαίου. Ο Γιάννης Ιωάννου ο οποίος διετέλεσε αρχηγός και αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός στην ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες, θα βρει στον ΟΦΑΜ τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ίδια ομάδα Σπύρο Σπίνουλα και σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια η συμμετοχή του στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, έστω και αν είναι 40 ετών πλέον (γεν. 9/4/1984). Στον ΑΟ Κασσιόπης ήταν από το 2016 ως το 2018 και είχε συνολικά 48 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του για την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Ιωάννου. Η διαδρομή του πολύπειρου αμυντικού στο χώρο του ποδοσφαίρου τεράστια, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ανικυρέα, του Μοσχάτου, του Κεραυνού Κερατέας, του Χαϊδαρίου, του Παναιγιάλειου, της Παναχαϊκής, της Αχαϊκής, του Βύζαντα Μεγάρων, της Κασσάνδρας, του Ολυμπιακού Βόλου, του Φωκικού, του Αμβρυσσέα Διστόμου, του Παναιτωλικού, του Ιωνικού και έφτασε να αγωνιστεί στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής της ΠΑΕ Κέρκυρας. Η εμπειρία του και η ποιότητά του σίγουρα θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα μας. Ευχόμαστε να είναι Υγιής πάνω απ΄ όλα και να έχει πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια