Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο κ. Γ. Κολυτάς εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος στον ΑΟ Κέρκυρα

Μια ομάδα ψηφοφόρων (ανάμεσά του και ο κ. Κολυτάς) στα Προπύλαια ΤΗΝ Κυριακή 18/8 την ώρα των εκλογών ΦΩΤΟ@ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
19 Αυγούστου 2024 / 18:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μιλήσαμε με τον κ. Κολυτά μετά την εκλογή του και τις επόμενες μέρες θα έχουμε όλο το σχεδιασμό της νέας διοίκησης για τον ΑΟ Κέρκυρα και το μέλλον του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο ΑΟ Κέρκυρα είχε ΓΣ και εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο. Με ικανοποιητική παρουσία των ταμιακά εντάξει μελών έγινε η διαδικασία στα γραφεία της ομάδας που στεγάζονται στα Προπύλαια του ΕΑΚΚ.

Ο κ. Γιώργος Κολυτάς που μαζί με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για να επιστρέψει η ομάδα σε αγωνιστική δράση (ήταν 7 χρόνια ανενεργή) και από την πρώτη μέρα ήταν πρόεδρος στην ομάδα, θα συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας αφού εκλέχθηκε ξανά για πρόεδρος του ΑΟ Κέρκυρα, σε μια διαδικασία που δεν βρέθηκε κάποιος άλλος να διεκδικήσει τη θέση. Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή η ομάδα πληρώνει «αμαρτίες» άλλων από όταν ήταν ΠΑΕ και οι διοικήσεις κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκαναν και θα κάνουν προσπάθεια, τουλάχιστον να ξεφύγει ο ΑΟ Κέρκυρα από τα στενά όρια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ.

Έγιναν πάρα πολλές αναφορές στα social media για τις εκλογές και το μέλλον του ΑΟ Κέρκυρα, αλλά ενώ καλή είναι η κριτική, καλύτερη θα ήταν η συμμετοχή μέσα από την οποία μπορεί με πολλούς τρόπους κάποιος να βοηθήσει.

Με πρόεδρο τον κ. Γ. Κολυτά θα συνεχίσει η ομάδα, ενώ για το 11μελες Δ.Σ. εξελέγησαν (με αλφαβητική σειρά) και οι:

Δημόπουλος Χρήστος, Κορρές Εμμανουήλ, Κορρέ Δήμητρα, Μπόρτς Δημήτρης, Πλασκασοβίτη Ιωάννα, Πυξομάτη Μαρία, Συντυχάκης Μαρίνος, Χότζας Γεώργιος και Ψύχος Δαμιανός.

Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. και θα ανακοινωθεί η νέα του σύνθεση, με τους περισσότερους από τους εκλεγέντες για πρώτη φορά να μετέχουν στο Δ.Σ. της ομάδας. Τους περιμένει πολύ δουλειά, πρέπει να δρομολογήσουν άμεσα κάθε εκκρεμότητα έτσι ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τις υποχρεώσεις της. Μιλήσαμε με τον κ. Κολυτά μετά την εκλογή του και τις επόμενες μέρες θα έχουμε όλο το σχεδιασμό της νέας διοίκησης για τον ΑΟ Κέρκυρα και το μέλλον του.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια