Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτυχίες για το σκάφος FEEL FREE του ΝΑΟΚ (PHOTOS)

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του πληρώματος FEEL FREE, ΦΩΤΟ@Nikos Pantis
FEEL FREE
13 Αυγούστου 2024 / 13:14

Βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  ORC Sportboat και στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2024

ΚΕΡΚΥΡΑ(FEEL FREE). Τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο ORC Sportboat 2024 αλλά και στην κατηγορία Sportboat της διεθνούς ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2024», που πραγματοποιήθηκαν από τις 3 - 9 Αυγούστου στο φιλόξενο Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική, κατέκτησε το σκάφος FEEL FREE GRE 320 του ΝΑΟΚ.

Ο κυβερνήτης Χάρης Ζήζης με πλήρωμα τους Αργύρη Κουλούρη, Γιώργο Λάτσα, Νικόλα Σαββανή και Μπάμπη Σαββανή επέστρεψαν στη φετινή διοργάνωση ως υπερασπιστές της περσινής πρωτιάς τους, αποσπώντας δύο αργυρά βραβεία και έχοντας ως αντιπάλους τους, διακεκριμένους Έλληνες ιστιοπλόους. Μεταξύ αυτών και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα J24 Χρήστο Κηφίδη και το πλήρωμά του, που κατέκτησαν με το σκάφος JMANIA την πρώτη θέση της κατηγορίας ORC Sportboat στα δυο πρωταθλήματα.

 

ΦΩΤΟ@ Nikos Pantis, Το σκάφος Feel Free στη διάρκεια των αγώνων

Το σκάφος FEEL FREE του ΝΑΟΚ ήταν το μοναδικό που συμμετείχε από την Κέρκυρα αλλά και από το υπόλοιπο Ιόνιο. Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και από τη συνολική διοργάνωση, υπό τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με Πρόεδρο τον Άκη Τσαλίκη, δηλώνει η ομάδα του FEEL FREE.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμμετείχε στους συγκεκριμένους αγώνες, με το πλήρωμα να ανανεώνει το ραντεβού του, το επόμενο καλοκαίρι με μοναδικές ιστιοδρομίες στα καταγάλανα νερά του Τορωναίου Κόλπου.

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν σε αριθμό τις περσινές, φτάνοντας τις 32 σε όλες τις κατηγορίες με σκάφη από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Γαλλία. Στην τελική κατάταξη (overall) της κατηγορίας ORC PERFORMANCE B το σκάφος FEEL FREE κατετάγη στην 5η θέση.

H απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου στη μαρίνα του Porto Carras Grand Resort. Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Κυπέλλου ORC Sportboat 2024 και της διεθνούς ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2024», πραγματοποιήθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.