Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αστέρας

Ο νέος προπονητής του Αστέρα Π. Κορομπόκης (στη μέση), με τον πρόεδρο Λ. Στούπα και τον τέως πρόεδρο, Α. Κουρτέση.
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
12 Αυγούστου 2024 / 17:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Ο Π. Κορομπόκης στο τιμόνι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τις ευχές όλων των Κερκυραίων φιλάθλων, για καλή πορεία και επίτευξη των στόχων του, ο Αστέρας Πετριτή ξεκινάει την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (11/8)…

Στις 12 Αυγούστου στις 19:00 ξεκινάει η προετοιμασία του Αστέρα Πετριτή για τη σεζόν 2024-2025 στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού, μια χρονιά που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία για όλους και επιτυχίες!

Στο Κανόνι για 3η συνεχόμενη χρονιά φαίνεται ότι θα φιλοξενηθεί ο Αστέρας, αφού δεν κατέστη δυνατόν να φτιαχτεί (υπάρχει χρηματοδότηση) μια εξέδρα 500 θέσεων που είναι απαραίτητη για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο στον Πετριτή για αγώνες Γ΄ Εθνικής. Αυτό σίγουρα στερεί έσοδα από την ομάδα, πέραν της στήριξης που θα είχε και από πολλούς φιλάθλους της γύρω περιοχής που δύσκολα θα κάνουν 60-70 χιλιόμετρα να πάνε στο Κανόνι για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα και να επιστρέψουν.

Με τον έμπειρο στην κατηγορία Παναγιώτη Κορομπόκη, θα πορευτεί φέτος η ομάδα, μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας με τον Ι. Σφακιανάκη. Ο Π. Κορομπόκης έχει διατελέσει προπονητής στον Θιναλιακό και στην ΑΕ Λευκίμμης (έξι χρόνια και στους δυο συνολικά, στη Γ΄ Εθνική), ξέρει την κατηγορία, την Κέρκυρα, τη νοοτροπία όλων και είναι η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.  

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η περαιτέρω ενίσχυσή της, αφού με βάση τις ανακοινώσεις οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει και θα είναι στο ρόστερ της ομάδας, είναι «λίγοι». Λογικά στο ξεκίνημα θα είναι ακόμη 3,4 που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ενώ  οι πληροφορίες λένε ότι συνεχίζονται και οι επαφές με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δώσουν κάτι παραπάνω στον Αστέρα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που έφυγαν (Γαρδικιώτης, Μεντής, Κοιλιάρας,  Λούβρος, Στεργίου Κ., Π., Λέσσης Π.) και ναι μεν έχει προχωρήσει με αρκετές μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα, αλλά έχει αρκετά κενά και χρειάζεται ακόμη κάποιους ποδοσφαιριστές.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια