Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε το 8ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του ΚΓΣ και του Α.Σ. Ι. Καποδίστριας

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
08 Αυγούστου 2024 / 17:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

"Σας περιμένουμε και την επόμενη χρονιά για να χτίσουμε αυτό που κάνουμε επί 8 συνεχόμενα έτη!"

Το 8ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp που συνδιοργάνωσε ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. και ο Α.Σ. Ιωάννης Καποδίστριας ολοκλήρωσε τις δράσεις του για το 2024 και ευχαριστεί όλους αυτούς που συνέβαλαν σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά γεμάτη δράσεις, γνώσεις και χαρούμενες στιγμές! Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν τα εξής:

«Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, το Λιμενικό Σώμα, το Μουσείο Μουσικών Οργάνων της ΦΕΚ, τον Κ.Α.Σ. Δαμοκλής, το Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τράπεζας, την Τροχαία Κέρκυρας, την Δημοτική Πινακοθήκη, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Κέρκυρας. Είχαμε ενημέρωση από την διαιτολόγο κ. Νικομάνη για την διατροφή.  Επισκεφτήκαμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Επίσης κάναμε μίνι κρουαζιέρα με το Πειρατικό σκάφος και επισκεφτήκαμε την Σαπωνοποιία Πατούνη.

Πλέξαμε με βελόνες μαθαίνοντας από την πρόεδρο του Α.Σ. Ιωάννης Καποδίστριας κα. Ανυφαντή Μιράντα. Ευχαριστούμε την Σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας για την παραχώρηση του 1ου Γυμνασίου και για την χρήση του Ναυσιθόιου Γυμναστήριου, την σχολή χορού Danzarte και την κ. Παγιατάκη Κατερίνα, τα «Στάζει Μέλι» που έφτιαξε Λουκουμάδες, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και την οδοντίατρο κ. Παπακωνσταντίνου, την Πιτσαρία «Το Ζυμάρι» που κέρασε τα παιδιά μας Pizza. Την Σχολή χορού “Step To Step” και την  σχολή χορού « Εύα Πετροπούλου» που μύησε τα παιδιά στην Aerial Yoga. To Lord Travel του κ. Καλούδη για την βόλτα με τα λεωφορεία Hop On Hop Off.

Τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Κέρκυρας που έδειξε στα παιδιά μας Παραδοσιακούς χορούς. Το Φροντιστήριο «Απόλυτο» για το εργαστήρι Ρομποτικής. Την Φιλαρμονική Εταιρεία «Ιωάννης Καποδίστριας» που μας δέχτηκε στο χώρο της, το Μουσείο Διονυσίου Σολωμού για την Ξενάγηση στο σπίτι του Εθνικού μας ποιητή, το Frozen Yogart που μας δρόσισε με παγωτά και Γιαούρτι.

Φυσικά οι πρωτεργάτες και του φετινού Camp ήταν τα τμήματα των συλλόγων. Ο Στίβος, το Μπάσκετ, το Χάντμπολ, το Κρίκετ και το Πινγκ-Πονγκ. Κάθε εβδομάδα μέσα από παιχνίδια προσπαθήσαμε να εμφυσήσουμε τις αξίες του αθλητισμού στη νεολαία της πόλης.  Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστήριο θέλουμε να κάνουμε προς το αδελφό αθλητικό Σωματείο του Ν.Α.Ο.Κ. για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του.

Σημαντική ήταν η συμβολή και από την Ομοσπονδία του Κρίκετ αλλά και από τον Σύλλογο Πετάνκ «ΣΧΕΡΙΑ».

Όλα αυτά στηρίχτηκαν σε τρεις βασικούς άξονες:

•Τα Διοικητικά Συμβούλια του Κερκυραϊκού Γ.Σ. και του Α.Σ. Ιωάννης Καποδίστριας που στήριξαν αμέριστα την λειτουργία του Camp.

•Το εκπαιδευτικό προσωπικό που εργάστηκε με ζήλο φέρνοντας αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα.

Αλλά κυρίως, τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους που μας χάρισαν πολλές στιγμές γέλιου και  ξεγνοιασιάς! Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και την επόμενη χρονιά για να χτίσουμε αυτό που κάνουμε επί 8 συνεχόμενα έτη!»

Όμορφες αναμνήσεις!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.