Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή στο 2ο Όμιλο της Γ Εθνικής, οι αντίπαλοί του

Από τον περσινό αγώνα Αστέρα Πετριτή - ΑΟ Τρικάλων, με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται και για τις φετινές τους «μάχες» ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
08 Αυγούστου 2024 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Βολεύει τον Αστέρα Πετριτή, έχει ουσιαστικά μόνο δυο δύσκολα ταξίδια εκτός έδρας σε Ζάκυνθο και Βόλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οριστικοποιήθηκε ο αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής την περίοδο 2024-25 και αυτές θα είναι 71, αριθμός που προήλθε από την συμπλήρωση με ομάδες που ήταν επιλαχούσες από τα μπαράζ των πρωταθλητριών των ΕΠΣ, όπου κλήθηκαν 21 και αποδέχθηκαν μόλις 10.

Με βάση την προκήρυξη φέτος η Γ΄ Εθνική έπρεπε να γίνει σε τέσσερις ομίλους των 18 ομάδων, θα γίνει σε τέσσερις, αλλά ο ένας όμιλος (4ος) θα έχει 17 ομάδες.

Το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο θα εκπροσωπήσει ο Αστέρας Πετριτή, που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα είναι στην κατηγορία και όπως πέρσι θα παίξει στον 2ο Όμιλο. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σε συνεδρίασή καθόρισε την Τετάρτη 7/8 τους Ομίλους και τις ομάδες που θα τους απαρτίζουν.

Στον 2ο Όμιλο θα μετέχουν οι ομάδες: Αιγινιακός Πιερίας, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αμβρακικός Βόνιτσας, Ατρόμητος Παλαμά Καρδίτσας, Αναγέννηση Άρτας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρης Φιλιατών, Ανθούπολη Λάρισας, Αστέρας Πετριτή, Ερμής Αμυνταίου Φλώρινας, Ζάκυνθος, Θεσπρωτός, Κοζάνη, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Σβορώνος, Τηλυκράτης, Τρίκαλα.

Η αλήθεια είναι ότι γεωγραφικά βολεύει τον Αστέρα Πετριτή, έχει ουσιαστικά μόνο δυο δύσκολα ταξίδια εκτός έδρας σε Ζάκυνθο και Βόλο. Απέφυγε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια που είχε πέρσι. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν ομάδες που εκπροσωπούν νομούς (Άρτα, Πιερία, Τρίκαλα, Ζάκυνθος, Βόλος, Κοζάνη, Καρδίτσα). Με τη λογική να λέει ότι θα υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες, η αποστολή του Αστέρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά η ομάδα του λιμανιού ξέρει να μάχεται.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια