Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κοτινάς 1ος στο διάπλου της λίμνης Πλαστήρα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ
07 Αυγούστου 2024 / 16:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα που διεξάγεται στη λίμνη Πλαστήρα στα ορεινά του νομού Καρδίτσας στην περιοχή των Αγράφων και αποτελεί πρόκληση για πολλούς κολυμβητές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κολύμβηση είναι από τα αθλήματα που σε αυτή την Ολυμπιάδα μας έδειξε ότι η Ελλάδα έχει κάνει βήματα μπροστά και το ασημένιο μετάλλιο του Χρήστου, προστέθηκε σε εκείνο του Σπύρου Γιαννιώτη, με μια διαφορά. Το τελευταίο είναι το πρώτο σε πισίνα, αυτό του Γιαννιώτη ήταν εκτός πισίνας. Βλέπεται τα τελευταία χρόνια οι αγώνες κολύμβησης εκτός πισίνας όλο και πολλαπλασιάζονται, όπως και ο αριθμός των κολυμβητών –τριων που ασχολούνται με τέτοιους αγώνες. Πριν λίγες μέρες έγινε ένας τέτοιος αγώνας στη Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα, εκεί όπου ένας αθλητής του Ναυσίθοου, ο Κοτινάς πήρε την 1η θέση.

Ο αθλητής του Ναυσίθοου ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου ανάμεσα σε 25 αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο κλασσικό αγώνα διάπλου της λίμνης 4 χιλιομέτρων. Πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα που διεξάγεται στη λίμνη Πλαστήρα στα ορεινά του νομού Καρδίτσας στην περιοχή των Αγράφων και αποτελεί πρόκληση για πολλούς κολυμβητές.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια