Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οκτώ ομάδες ανδρών στα πρωταθλήματα A΄ και B΄ Κατηγορίας Βορειοδυτικής Ελλάδος

ΜΠΑΣΚΕΤ
31 Ιουλίου 2024 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΕΣΚΑΒΔΕ, έστειλε την προκήρυξη των πρωταθλημάτων που θα οργανώσει την αγωνιστική περίοδο 2024 - 2025 με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και στην Κέρκυρα αφού στα πρωταθλήματα ανδρών έχουν δικαίωμα συμμετοχής οκτώ (8) συνολικά ομάδες.

Από αυτές 3 ομάδες στην Α΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ (Λέων Κέρκυρας, Φαίακας, ΓΕ Κέρκυρας ) στον ένα όμιλο που θα διεξαχθεί και θα απαρτίζεται από 14 ομάδες με τις άλλες να είναι οι: Λέων Μεσολογγίου, ΓΕ Αγρινίου, Παραμυθιά, Κρόνος Αγρινίου, Αίας Άρτας, ΣΚ Ιωάννινα, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Καναλάκι, Αστράκα Ιωαννίνων, ΑΣ Μολοσσών, Νέοι Βίκου Ιωαννίνων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. είτε μέσω της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.eskavde.gr), είτε με email: στο [email protected] συμπληρωμένες με ΟΛΑ τα ζητούμενα στοιχεία, το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 16/8/2024. Η Κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Σεπτεμβρίου 2024 ώρα 12:00 στα Γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. H έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024. 

Στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ δικαίωμα συμμετοχής έχουν 26 ομάδες που θα χωριστούν σε τρεις ομίλους και ανάμεσά τους θα είναι (αν δηλώσουν συμμετοχή όλες) ο Κερκυραϊκός, οι Κένταυροι Κέρκυρας, ο Ναυσίθοος, ο Ι. Καποδίστριας και ο Πήγασος Ν. Κέρκυρας.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι οι: Γρ. Λιακατάς, Πύρρος Αρταίων, ΑΛΦΑ 93, Πρωτέας  Ηγουμενίτσας , Παναιτωλικός, Αίολος  Αστακού, Ιωνικός 80, Ηρακλής Μοναστηρακίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Μεσολογγίου, Θρύλος Ιωαννίνων, ΑΟ Βόνιτσας, ΑΟ Πάργας, ΒΑΟ Άρτας, ΑΟ Κόνιτσας,  Άνω Πόλη Άρτας, ΑΟ Φιλοθέης, Αχιλλέας Νεοχωρίου, Δόξα Πύρρου Άρτας , ΑΟ Λούρου, ΓΟ Αμφιλοχίας, ΕΝΏ όπως αναφέρει η προκήρυξη… Εκτός των παραπάνω  δικαίωμα συμμετοχής έχει και όποια νέα ομάδα δημιουργηθεί ή θυγατρικές ομάδες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 16/8/2024. Η Κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Σεπτεμβρίου 2024 ώρα 13:00 στα Γραφεία της Ένωσης.  H έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται για τη Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024.   

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, από περσινό αγώνα πρωταθλήματος Λέων – Φαίακας με τις δυο ομάδες και φέτος να βρίσκονται αντιμέτωπες στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια