Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυσε την επίθεση του ο Όλυμπος με Π. Μπαμιόγλου

Ο Π. Μπαμιόγλου (δεξιά) στα γραφεία του Ολύμπου δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο Φ. Σκλαβούνο ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ
29 Ιουλίου 2024 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιστορικός Όλυμπος θέλει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες από τις οποίες λείπει 11 χρόνια (Γ΄ Εθνική) και θα προσπαθήσει και φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που αν το πετύχει θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εύκολο δεν είναι, υπάρχουν πολλές και δυνατές ομάδες με προοπτική να κόψουν πρώτες το νήμα (ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ, Ολυμπιάδα, Θιναλιακός, Αναγέννηση), αλλά η παλαιότερη εν ενεργεία ομάδα του νησιού που συμπληρώνει το Σεπτέμβρη 90 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στον αθλητισμό της Κέρκυρας, θα το παλέψει.

Προσπαθεί βήμα-βήμα να φτάσει στο στόχο της, πέρσι έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες και φέτος θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία, χωρίς υπερβολές και σπαταλώντας «τρελά λεφτά» να έχει καλύτερη ομάδα από πέρσι και να κάνει το παραπάνω βήμα.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας κράτησε τον εξαιρετικό και πετυχημένο προπονητή Άκη Πανδή, αλλά και σχεδόν το σύνολο των παικτών (από τους «βασικούς» μόνο ο Χρ. Γραμμένος απεχώρησε, αλλά και ο νεαρός Καρβούνης), παράλληλα δε με λίγες και στοχευόμενες μεταγραφές να ενισχυθεί περισσότερο. Ήδη πήρε τους Σπ. Σκολαρίκη και Α. Παπαδάτο με συμμετοχή και εμπειρία στην Γ΄ Εθνική, ενώ η τελευταία προσθήκη που ανακοίνωσε είναι ο Π. Μπαμιόγλου. Ένας ποδοσφαιριστής που παίζει στην επίθεση, με πολλές δυνατότητες και ποιότητα, κάτι που έλειπε από την ομάδα και ο οποίος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολύμπου.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας 1934 ανακοινώνει με χαρά την τρίτη μεταγραφή του για τη φετινή σεζόν, Παναγιώτη Μπαμιόγλου. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 6/6/1999 στην Κέρκυρα, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε: Ακαδημία Α.Ο. Κέρκυρα, Ακαδημία Ολύμπου, ΑΠΣ τον ποδοσφαιριστή Όλυμπος Κέρκυρας 1934, Corfu F.C., Άρης Θεσσαλονίκης Κ19, Α.Ο. Κασσιώπης Κ19, Α.Ο. Κέρκυρα… από όπου και αποκτήθηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, με 2,3 ακόμη ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να παίξουν άμεσα στην ενδεκάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια