Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με Α. Παπαδάτο και Σπ. Σκολαρίκη ο Ιστορικός

Ο Α. Παπαδάτος με τον γενικό αρχηγό του Ολύμπου κ. Κ. Κωνστάντη ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ
26 Ιουλίου 2024 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με τον Άκη Πανδή και πάλι στο τιμόνι, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος τη χρονιά που πέρασε διεκδίκησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ, αλλά έμεινε 2ος και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει και την επιστροφή του μετά από 10 χρόνια στην Γ΄ Εθνική. Για τη νέα σεζόν με τον Άκη Πανδή και πάλι στο τιμόνι, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και κοιτάει πως θα ενισχύσει το ρόστερ του ώστε να είναι εξ ίσου με πέρσι ανταγωνιστικός.

Μπόρεσε να κρατήσει το 90% της περσινής βασικής ομάδας, έφυγε ο Χρ. Γραμμένος που πήγε στον ΟΦΑΜ και ο «νεαρός» Καρβούνης που πήγε στην Κρήτη και στην Κ17 του ΟΦΗ. Πλέον οι κινήσεις ενίσχυσης δεν είναι στο να αποκτήσει τα «ονόματα» που «κυκλοφορούν» στο νησί, αλλά πηγαίνει σε συγκεκριμένες στοχευόμενες ενέργειες, εκεί όπου ο προπονητής κρίνει πως η ομάδα θέλει ενίσχυση.

Μόλις δυο είναι οι ανακοινώσιμες ως σήμερα μεταγραφές του Ολύμπου, ο οποίος φέτος κλείνει 90 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας, είναι η παλαιότερη εν ενεργεία ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στο τοπικό επίπεδο (πρωταθλήματα, κύπελλα ΕΠΣΚ). Πήρε τον 26χρονο (γεννήθηκε στις 16/12/1998), Άρη Παπαδάτο που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει παίξει σε Βολίδα, Ατρόμητο Κερατσινίου και Α.Ε. Νίκαιας, από όπου και αποκτήθηκε.

Επίσης έκανε δικό του τον Σπύρο Σκολαρίκη (γεννήθηκε στις 8/3/1997) είναι μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Α.Ο. Κέρκυρα Κ17 και Κ19, Βολίδα, Μακεδονικό Ασκού (Θεσσαλονίκη), Θρακικό Μητρουσίου (Σέρρες), Ο.Φ.Α.Μ. (Γ΄ εθνική), Α.Ε. Καναλίων, Αστέρα Πετριτή και πέρσι στον Ο.Φ.Α.Μ., από όπου και αποκτήθηκε.

Τουλάχιστον τέσσερις μπορεί και πέντε ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν τον τίτλο, κάποιες μάλιστα κάνουν εντυπωσιακές μεταγραφές.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια