Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα (6/10) ο Ιόνιος στη Γ΄ Εθνική

ΜΠΑΣΚΕΤ
24 Ιουλίου 2024 / 15:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με την Ανόρθωση στο Βόλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα μπάσκετ έχει αλλαγές για τον Ιόνιο αφού, από τον 1ο και τη συμμετοχή του με ομάδες της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, τη νέα σεζόν μετατέθηκε και θα αγωνιστεί στον 4ο Όμιλο της National League 2 (Γ΄ Εθνική) που περιλαμβάνει ομάδες της Κεντρικής, της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Μάλιστα στην πρεμιέρα θα ταξιδέψει στο Βόλο να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

Είναι μια αλλαγή που δεν αλλάζει κάτι,  αφού και πάλι η Κερκυραϊκή ομάδα θα έχει αρκετά μακρινά ταξίδια, αφού γεωγραφικά οι αποστάσεις είναι σχεδόν ίδιες.

4ος Όμιλος, Αετοί Βέροιας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ανόρθωση Βόλου, Άργος Ορεστικό, Διόσκουροι Κοζάνης, Ιόνιος Κέρκυρας, Καστοριά ΑΣ, Κούπα Κιλκίς, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Πιερικός, Αρχέλαος ΣΦΚ, Πρωτέας Γρεβενών και Τιτάνες Παλαμά.

Το πρωί της Τετάρτης 24 Ιούλη έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας η κλήρωση  και του πρωταθλήματος της National League 2, που θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου και στην πρεμιέρα θα έχουμε:

Και φέτος με τον έμπειρο Πάνο Κοντογιάννη στον πάγκο ο Ιόνιος θα προσπαθήσει να κάνει ίσως την υπέρβαση, κάτι που ουσιαστικά έκανε και πέρσι όταν αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία μπόρεσε να τερματίσει στην 3η θέση (13 νίκες και 9 ήττες) και να διεκδικήσει την άνοδό του, αλλά δεν μπόρεσε. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν στην πορεία και την δυναμική και των άλλων ομάδων.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια