Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βόμβα με την απόκτηση του διεθνή Κενυάτη Paul Were Ooko, η ΑΕΛ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
23 Ιουλίου 2024 / 17:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής είναι εξτρέμ και έχει πλούσιο βιογραφικό

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. «Η Βασίλισσα του Νότου» έκανε μια εντυπωσιακή μεταγραφή, για ομάδα που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, συμφώνησε και απέκτησε τον διεθνή Κενυάτη επιθετικό Paul Were Ooko που θα την βοηθήσει στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική. Μια μεταγραφή «βόμβα» θα έλεγε κανείς αν υπολογίσεις ότι έχει 29 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι 30 ετών (γεν. 8 Οκτωβρίου 1993) και έχει παίξει και στην Super League της χώρας μας με την ΑΕ Καλονής. 

Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής είναι εξτρέμ και έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού εκτός της Καλονής έχει αγωνιστεί στη χώρα μας στο Αιγάλεω (Β΄ Εθνική), την Καλαμάτα, τα Τρίκαλα, τον Αχαρναϊκό και στην Kaisar στο Καζακστάν. Βέβαια σε όλες τις ομάδες που πήγε δεν είχε γεμάτες χρονιές, είχε σχετικά λίγες συμμετοχές, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία, όταν έχει αγωνιστεί επαγγελματικά, όταν είναι 30 χρόνων και όταν καλείται να παίξει στη Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ όπου λογικά θα κάνει τη διαφορά.

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια