Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν στην ΑΕ Λευκίμμης, Σπ. Τσούτσης και Α. Κουρής

ΑΕ Λευκίμμης
12 Ιουλίου 2024 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο ακόμη παίκτες ανακοίνωσε η ΑΕ Λευκίμμης που θα έχει στο φετινό της ρόστερ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ που θα πάρει μέρος και θέλει να το κατακτήσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο ακόμη παίκτες ανακοίνωσε η ΑΕ Λευκίμμης που θα έχει στο φετινό της ρόστερ στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ που θα πάρει μέρος και θέλει να το κατακτήσει. Μοναδικός στόχος της διοίκησης είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική, εκεί που επί επτά συνεχόμενα χρόνια αγωνιζόταν.

Το θετικό για την «Βασίλισσα του Νότου» είναι ότι αρκετοί παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα στην Γ΄ Εθνική θα συνεχίσουν και αυτό σημαίνει πολλά για την εμπειρία και την δυναμική τους. Δυο από αυτούς είναι ο Σπ. Τσούτσης και ο Α. Κουρής που ανανέωσαν τη συνεργασία με την ΑΕΛ και τους ανακοίνωσε.

 

Η ανακοίνωση για Σπ. Τσούτση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Τσούτση! Ο αριστεροπόδαρος δυναμικός αμυντικός, μέσα από τη σκληρή δουλειά του καθιερώθηκε πέρυσι στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα μας. Ο αγαπημένος σε όλους μας "δάσκαλος" αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας.

Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια, γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Η ανακοίνωση για Α. Κουρή

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άκη Κουρή! Ο 20χρονος αριστερός αμυντικός πήρε στην περασμένη σεζόν το βάπτισμα του πυρός στη Γ Εθνική κατηγορία και κατέκτησε το Κύπελλο Κέρκυρας με την ομάδα μας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια