Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο Δ.Σ. οι προπονητές Κέρκυρας, νέα πρόεδρος ο Β. Καρπατσέλης

Προπονητές Κέρκυρας
11 Ιουλίου 2024 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) έγιναν αρχαιρεσίες στην αίθουσα των Διαιτητών (ΕΑΚΚ) για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) έγιναν αρχαιρεσίες στην αίθουσα των Διαιτητών (ΕΑΚΚ) για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας. Μια διαδικασία που έφερε πολλά μέλη (διπλωματούχους προπονητές) στην κάλπη και ανέδειξε ένα εντελώς νέο Δ.Σ. αφού είναι πολλά τα μέλη που για πρώτη φορά θα υπηρετήσουν από την πλευρά της διοίκησης τον Σύνδεσμό τους.

Ο Βαγγέλης Καρπατσέλης είναι αυτός που επικράτησε για τη θέση του Προέδρου και θα πάρει τη θέση του απερχόμενου Σάββα Σιδερόπουλου, ενώ στη διεκδίκηση της θέσης ακολούθησαν ο Γρηγόρης Τσιτούρας και ο Κώστας Νέτης.

Στο νέο Δ.Σ. ξεχωριστή θέση ο πρώην πρόεδρος και γραμματέας του Συνδέσμου Μπάμπης Αρβανιτάκης ο οποίος ακούραστος για μια ακόμη θητεία εκλέχθηκε και θα υπηρετήσει τον Σύνδεσμο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη που εκλέχθηκαν είναι ο Μιχάλης Κονισπολιάτης, ο Ναπολέων Μακρής, ο Αλέξης Βιτουλαδίτης, Σπύρος Οικονομίδης, ο Νίκος Γράψας, ο Κώστας Καλούδης και Ανδρέας Κοσκινάς.

Η νέα διοίκηση του Συνδέσμου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη (16/7) και θα συγκροτηθεί σε σώμα, πιάνοντας ουσιαστικά δουλειά, αφού και με τον νέο αθλητικό νόμο και με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, υπάρχουν αρκετά θέματα γι τους προπονητές που θα πρέπει να μπουν σε μια τάξη.

Ο νέος πρόεδρος σε ανάρτηση του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλους σε αυτή την κοινή πορεία όλοι οι συνάδελφοι προπονητές είναι νικητές , εγώ προσωπικά ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία και από την Τρίτη 16/7 θα υπάρχει η συνέχεια της πετυχημένης πορείας της απερχόμενης διοίκησης .

Τέλος ευχαριστώ τους κυρίους Σαββας Σιδεροπουλος και Γιάννη Χονδρογιάννη που πίστεψαν σε μένα και αποδέχθηκα την πρόταση τους να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας».

 

Οι Κερκυραίοι προπονητές στην εκλογική τους διαδικασία, από αριστερά Θ. Μαρτίνος, Κ. Νέτης, Γρ. Τσιτούρας, Β. Καρπατσέλης, Μπ. Αρβανιτάκης, Ν. Μακρής ΦΩΤΟ@Σ.Δ.Π.Κ.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια