Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ οι εξελίξεις στην ΕΠΣΚ

ΕΠΟ
09 Ιουλίου 2024 / 15:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Γνωστό είναι πως εδώ και λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ι. Βλαχόπουλος δήλωσε προφορικά την παραίτησή του στο Δ.Σ. της Ένωσης και περιμένουμε όχι απλά να γίνει δεκτή αλλά να δρομολογηθούν οι εξελίξεις έτσι ώστε να πάμε σε επιλογή άλλου προέδρου ως τις εκλογές που θα γίνουν μετά από 14-15 μήνες με βάση το καταστατικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι πως εδώ και λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ι. Βλαχόπουλος δήλωσε προφορικά την παραίτησή του στο Δ.Σ. της Ένωσης και περιμένουμε όχι απλά να γίνει δεκτή αλλά να δρομολογηθούν οι εξελίξεις έτσι ώστε να πάμε σε επιλογή άλλου προέδρου ως τις εκλογές που θα γίνουν μετά από 14-15 μήνες με βάση το καταστατικό.

Όπως μας είπε το πρωί της Τρίτης (9/7) ο κ. Ι. Βλαχόπουλος: «Έχω στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ από την οποία ζητάω να μου διευκρινίσει τον τρόπο αλλαγής στη θέση του προέδρου. Αν δηλαδή θα γίνει με βάση τον Αθλητικό νόμο ή αυτό που προβλέπει το καταστατικό. Και αυτό γιατί κακή εφαρμογή θα σημάνει και έκπτωση όλου του Δ.Σ. πράγμα που δεν θα ήθελα να συμβεί».

Για την παραμονή του και την προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η ΕΠΣΚ μας είπε: «Υπάρχουν αυτόν τον καιρό πολλές υποχρεώσεις που η Ένωση πρέπει να προχωρήσει σε λύσεις, δεν πρόκειται να την αφήσω έτσι, θα δουλέψω ως την τελευταία στιγμή έτσι ώστε όταν γίνει η «μετάβαση» να είναι όλα τακτοποιημένα».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι 22 Ιουλίου μας τόνισε: «Θα πάω να ψηφίσω, ο πρόεδρος πρέπει να πάει και με απόφαση του Δ.Σ. σαν δεύτερο μέλος της διοίκησης θα έλθει ο κ. Χρ. Χυτήρης. Ήδη έχουμε τακτοποιήσει τα πάντα για το ταξίδι (εισιτήρια κλπ), με τις εξελίξεις στην ΕΠΣΚ να πηγαίνουν για μετά τις 22 Ιουλίου».

Γνωστό είναι πως η ΕΠΣ Κέρκυρας δήλωσε ανοικτά τη στήριξη του μοναδικού υποψηφίου για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ του Γ. Γκαγκάτση, από κει και πέρα οι επιλογές και η ψήφιση των ανθρώπων που θα αποτελέσουν την νέα Ε.Ε. θα αποφασιστούν στην συνέχεια από την Ένωση, αφού δεν υπάρχει σαφής κατάλογος των υποψηφιοτήτων.

Όπως και να έχει αλλάζει σελίδα η ΕΠΟ σε λιγότερο από δυο εβδομάδες με «ολοκαίνουργια» νέα Ε.Ε. αφού από την νυν Ε.Ε. όλα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε υποψηφιότητες από τους νυν, λογικά αμέσως μετά θα αλλάξει και πρόεδρο η Ένωση, ενώ τη θέση του θα πάρει μέλος της άλλης παράταξης που πήρε μέρος στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣΚ.

 

Ο Ι. Βλαχόπουλος και ο Χρ. Χυτήρης (σε απονομή στο Σούπερ Καπ στον Χρ. Αρμένη του Θιναλιακού) θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣΚ στις εκλογές της ΕΠΟ ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια