Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύονται ΑΕΛ και ΟΦΑΜ, καραδοκεί η Ολυμπιάδα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ
09 Ιουλίου 2024 / 15:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν τους στόχους των ομάδων της Α΄ ΕΠΣΚ γίνονται αυτές τις μέρες και θα συνεχιστούν, με ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ να είναι γνωστό πως θέλουν και μπορούν να κυνηγήσουν τον τίτλο,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεταγραφικές κινήσεις που δείχνουν τους στόχους των ομάδων της Α΄ ΕΠΣΚ γίνονται αυτές τις μέρες και θα συνεχιστούν, με ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ να είναι γνωστό πως θέλουν και μπορούν να κυνηγήσουν τον τίτλο, αλλά εμφανίστηκε και η Ολυμπιάδα Καρουσάδων που φαίνεται ότι όχι απλά καραδοκεί για να μπει στις υποψήφιες πρωταθλήτριες, αλλά με τις ως τώρα επίσημες κινήσεις της, θα είναι πρωταγωνίστρια.

Η ΑΕ Λευκίμμης αφού ανακοίνωσε τους δυο πιο καθοριστικούς της παίκτες των τελευταίων χρόνων (Κωστακιώτη και Ματσοβίλα) και τις επιστροφές των Κυπτίου και Παπαγεωργίου, άπαντες με πείρα στην Γ΄ Εθνική, δημοσιοποίησε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση και αυτή είναι του 22χρονου αμυντικού Γιάννη Βλάσση που μετά από τρεις γεμάτες σεζόν σε ΑΟ Κάβου και Αναγέννηση Περιβολίου, με τον τίτλο του Πρωταθλητή Κέρκυρας στο βιογραφικό του, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία τη σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ κρατάει τους παίκτες που θέλει, έχει ανακοινώσει τους πλέον έμπειρους Σ. Σπίνουλα κι Κ. Γραικό, αλλά και πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Χριστόδουλο Γραμμένο ο οποίος φόρεσε της φανέλα της ομάδας παλιότερα και επιστρέφει σε αυτήν μετά από 5 χρόνια, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία στην ομάδα του Ολύμπου.

Όμως εκτός από τους τρεις έμπειρους στις Εθνικές κατηγορίες, Γαρδικιώτη, Κοιλιάρα, Πισιάννη που πήρε η Ολυμπιάδα, οι πληροφορίες λένε ότι και άλλοι παίκτες του Αστέρα έχουν συμφωνήσει να πάνε στις Καρουσάδες και αυτό δείχνει την απόφαση του Δ.Σ. όχι απλά να σταθεί η ομάδα στην κατηγορία, αλλά να κυνηγήσει τον τίτλο. Μην ξεχνάμε ότι δυναμική για να διεκδικήσουν επίσης το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική έχουν ο Ιστορικός Όλυμπος, η πρωταθλήτρια 2024 Αναγέννηση Περιβολίου (αν δεν κληθεί να παίξει στην Γ΄ Εθνική) και δεν είναι απίθανο και ο Θιναλιακός να είναι μέσα σε αυτό το γκρουπ των ομάδων, ενώ ερωτηματικό παραμένει τοπ τι θα κάνει ο ΑΟ Κέρκυρα.

 

Ο Πρόεδρος του ΟΦΑΜ κ. Σπ. Κουρής με τον Χρ. Γραμμένο ΦΩΤΟ@ΟΦΑΜ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια