Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη ενίσχυση με 3+1 η Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Ολυμπιάδα Καρουσάδων
08 Ιουλίου 2024 / 15:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία μετά από απουσία μιας σεζόν η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και είναι αποφασισμένη να κάνει ξεχωριστή παρουσία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία μετά από απουσία μιας σεζόν η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και είναι αποφασισμένη να κάνει ξεχωριστή παρουσία. Αυτό φαίνεται από τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις αφού επίσημα έχει αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές με θητεία στην Γ΄ Εθνική και όχι μόνο, ενισχύοντας πάρα πολύ το περσινό της ρόστερ, αλλά προχώρησε και στην πρόσληψη ενός ακόμη προπονητή.

 

Αρχικά ενημέρωσε για την συνεργασία με τον ως πρότινος αρχηγό του Αστέρα Πετριτή Γιώργο Γαρδικιώτη ο οποίος μετά από 8 χρόνια «μετακομίζει» από τον Νότο στο Βορρά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και σαν κεντρικός αμυντικός, είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Στη συνέχεια ανακοίνωσε τον έμπειρο και με θητεία στην Σούπερ Λίγκα Δ. Κοιλιάρα, έναν σπουδαίο μεσοεπιθετικό που μπορεί να πάρει μένα ματς μόνος του, έπαιζε και αυτός την τελευταία χρονιά στον Αστέρα Πετρτιτή, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχοντας πάρα πολλά παιγνίδια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος η Ολυμπιάδα ανακοίνωσε τον Λευτέρη Πισιάνη, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Κέρκυρας με θητεία σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, έπαιξε την προηγούμενη σεζόν και αυτός στον Αστέρα Πετριτή, ενώ τη σεζόν που έληξε ήταν ο βασικός γκολκίπερ του ΑΟ Κέρκυρα. Τερματοφύλακας εγγύηση για τα μετόπισθεν.

Πέραν αυτών η διοίκηση της Ολυμπιάδας έκανε ακόμη μια κίνηση ματ, ενέταξε στο προπονητικό της τιμ τον Σπύρο Βλάσση, άλλοτε άσσο και αρχηγό του Ολύμπου σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, έναν άνθρωπο που είναι σπουδαίος χαρακτήρας έχει ήθος και είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, έχει διατελέσει και προπονητής σε Όλυμπο και Θύελλα, έχει τη δική του Ακαδημία (Ορφέας Κανονιού) και έχει αναδείξει πάρα πολλά νέα παιδιά. Ο Σπύρος Βλάσσης αναλαμβάνει την Ακαδημία της Ολυμπιάδας παράλληλα δε θα είναι βοηθός στην πρώτη ομάδα, εκεί όπου θα συνεχίσει ο Θανάσης Μαρτίνος από το πόστο του προπονητή.

Ομολογουμένως εντυπωσιακές, αλλά κυρίως ουσιαστικές κινήσεις της διοίκησης της ομάδας των Καρουσάδων που πολύ σωστά ξεκίνησε ενωρίς το σχεδιασμό της, δείχνοντας ότι την ενδιαφέρει και το παρόν (καλή παρουσία στην Α΄ ΕΠΣΚ) και το μέλλον (Ακαδημίες).

 

Ο Σπύρος Βλάσσης που αναλαμβάνει τις Ακαδημίες της Ολυμπιάδας ΦΩΤΟ@ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια