Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το αστεράκι του Ολύμπου ο Κ. Καρβούνης, στον ΟΦΗ

Όλυμπος
05 Ιουλίου 2024 / 15:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Όλυμπος πάντα είχε προτεραιότητα τον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή και έδινε χρόνο στους νέους για να αναδειχθούν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος πάντα είχε προτεραιότητα τον Κερκυραίο ποδοσφαιριστή και έδινε χρόνο στους νέους για να αναδειχθούν. Αυτή είναι η φιλοσοφία του και δεν αλλάζει, δουλεύει πολύ με τα παιδιά, από την Ακαδημία αρχικά, στη συνέχεια με τη Θύελλα για να φτάσει ο καλός παίκτης στην πρώτη ομάδα.

Αυτή ήταν και η διαδρομή του 16χρονου Κώστα Καρβούνη, γιου του παλιού άσσου της ομάδας Μάκη Καρβούνη, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε πήρε από τον Άκη Πανδή πολλές ευκαιρίες παίζοντας στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου και έδειξε ότι είναι ένα «αστεράκι» που ξεκίνησε τη δική του πορεία. Πολλά τα βλέμματα πάνω του με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που τελικά επέλεξε να συνεχίσει ο νεαρός Κώστας, αφού η ομάδα της Κρήτης τον έπεισε να μετακομίσει εκεί και μέσα από την Κ17 να δείξει ότι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα.

Ο Όλυμπος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την εξέλιξη ενός σπουδαίου ταλέντου και με τις ευχές όλων πηγαίνει στην Κρήτη ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ζωής, που φυσικά είναι να γίνει επαγγελματίας.

 

Η ανακοίνωση του Ολύμπου

 

«Ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας 1934 ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια τη μεταγραφή του 16χρονου Κωνσταντίνου Καρβούνη στην Κ17 της Elite ακαδημίας του Ο.Φ.Η

Ο Κωνσταντίνος γεννημένος στις 12/9/2008 είναι ένα παιδί με ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, γέννημα-θρέμμα του Ολύμπου , με συμμετοχή πέρυσι στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου και βασικό στέλεχος και των μικτών της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο από καρδιάς να είναι υγιής και να έχει πρόοδο στη νέα του ομάδα».

 

Ο Κ. Καρβούνης με τον παλιό άσσο της ομάδας Χ. Στογιάννο ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια