Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάνε σε εκλογές οι προπονητές ποδοσφαίρου

προπονητές ποδοσφαίρου
04 Ιουλίου 2024 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου οι προπονητές ποδοσφαίρου της Κέρκυρας πάνε σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου οι προπονητές ποδοσφαίρου της Κέρκυρας πάνε σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ο Σύνδεσμός τους που έχει πάνω από 50 μέλη, είναι από τους πιο ενεργούς στη χώρα, αλλά επειδή το 30% των σωματείων του νησιού μας δεν έχει διπλωματούχο προπονητή, παρά την υποχρέωση εκ του νόμου, οι μισοί τουλάχιστον προπονητές του Συνδέσμου της Κέρκυρας δεν έχουν ομάδα. Άσχημο αυτό κυρίως για τις ομάδες που δεν έχουν, θα έπρεπε να εμπιστευτούν τα παιδιά των Ακαδημιών και τους ποδοσφαιριστές στα χέρια διπλωματούχου προπονητή.

 

Το δελτίο τύπου/Πρόσκληση

 

Η Ε.Ε. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, συνεδρίασε χτες, Τετάρτη 03-7-2024 και προσκαλεί

Τους Προπονητές Ποδοσφαίρου, Μέλη του ΣΠΠ Κέρκυρας, σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 20:00 μ.μ.

 Οι εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Νέο Καταστατικό που έχει ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του Συνδέσμου στο facebook.

 Επισημαίνουμε στους συναδέλφους – μέλη του ΣΠΠ Κέρκυρας την αναγκαιότητα της παρουσίας τους στη Γενική Συνέλευση και της συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία σε μία κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του Συνδέσμου.

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Σιδερόπουλος Σάββας

Ο Γενικός Γραμματέας Αρβανιτάκης Χαράλαμπος

 

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια