Κυριακή 06.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμπειρίες για τους νεαρούς κωπηλάτες του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
02 Ιουλίου 2024 / 14:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η συμμετοχή νεαρών κωπηλατών σε αγώνες ανάπτυξης τους δίνει τη δυνατότητα όχι απλά να μετρήσουν δυνάμεις, όχι απλά να δουν το αποτέλεσμα των κόπων τους στις προπονήσεις, αλλά κυρίως να αποκτήσουν εμπειρίες οι οποίες στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας θα βοηθήσουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συμμετοχή νεαρών κωπηλατών σε αγώνες ανάπτυξης τους δίνει τη δυνατότητα όχι απλά να μετρήσουν δυνάμεις, όχι απλά να δουν το αποτέλεσμα των κόπων τους στις προπονήσεις, αλλά κυρίως να αποκτήσουν εμπειρίες οι οποίες στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας θα βοηθήσουν.

Γνωστό είναι ότι το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ πάντα δούλευε σε βάθος και οι επιτυχίες έρχονται στην πορεία και είναι πολλές. Μια «νέα φουρνιά» κωπηλατών (12 ως 14 ετών) βρέθηκε στα Γιάννενα για να πάρει μέρος στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης και τα παιδιά του ΝΑΟΚ έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Ξέρουν ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή, κάνουν τα πρώτα τους βήματα και η συμμετοχή αυτή είναι ένα πολύ θετικό ξεκίνημα. Από τον Όμιλο υπάρχει ενημέρωση για την συμμετοχή τους.

 

Δελτίο τύπου

 

Πολύτιμες εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές κωπηλασίας στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης. Με μεγάλη επιτυχία και εμπειρίες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του ΝΑΟΚ στην 16η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Συνολικά, 200 αθλητές ηλικίας 12 έως 14 ετών από 24 σωματεία έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, αναδεικνύοντας το μέλλον του αθλήματος. Ο ΝΑΟΚ, με 10 αθλητές και αθλήτριες, έδωσε δυναμικό παρών σε 4 αγωνίσματα, χαρίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και διακρίσεις.

Αναλυτικά, οι αθλητές του ΝΑΟΚ κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

6η θέση: Τετραπλό σκίφ αρχαρίων παίδων (Γκούντας Παναγιώτης, Τσαλαβούτας Δημήτρης, Γκόγκας Γιώργος, Κότσης Βαγγέλης)

7η θέση: Σκίφ κορασίδων 12 ετών (Σιούλα Αθηνά)

14η θέση: Σκίφ αρχαρίων κορασίδων (Γιαννόλα Κυριακή Ναταλία)

Επιπλέον, συμμετείχε και το τετραπλό σκίφ με τους (Λάππας Βασίλης, Ταίρης Μάξιμος, Μουσάι Άγγελος και Ούστογλου Σταύρος), προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές μια σημαντική εμπειρία σε ένα δυνατό αγώνισμα.

Συνολικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια, το πνεύμα και την αφοσίωσή τους. Ο ΝΑΟΚ, με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των αθλητών του, θέτει ως επόμενο στόχο την ακόμα πιο δυναμική παρουσία στην 2η φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την καλλιέργεια αθλητικών αξιών στα νέα παιδιά!

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια