Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντική ενίσχυση με Κ. Κυπτίου για την ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
02 Ιουλίου 2024 / 14:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί η «Βασίλισσα του Νότου» , η ΑΕ Λευκίμμης, μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Γ΄ Εθνική, φέτος να ετοιμάζεται να παίξει τοπικό, στην Α΄ κατηγορία της Κέρκυρας, αλλά δείχνει αποφασισμένη να είναι μια παρένθεση αυτό και έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η «Βασίλισσα του Νότου» , η ΑΕ Λευκίμμης, μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Γ΄ Εθνική, φέτος να ετοιμάζεται να παίξει τοπικό, στην Α΄ κατηγορία της Κέρκυρας, αλλά δείχνει αποφασισμένη να είναι μια παρένθεση αυτό και έχει μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική.

Έτσι συνεχίζει να ανακοινώνει ποδοσφαιριστές οι οποίοι και ποιοτικά είναι ξεχωριστοί, αλλά έχουν και τεράστια εμπειρία χρόνων στην Γ΄ τουλάχιστον Εθνική κατηγορία. Θα έλεγε κανείς με όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα πως η ομάδα θα πάρει μέρος στην Γ΄ Εθνική. Ένας εξαιρετικό αριστεροπόδαρο μέσοεπιθετικό που έχει φορέσει και στο παρελθόν (στη Γ΄ Εθνική) τη φανέλα της ομάδας ανακοίνωσε, πρόκειται για τον Κώστα Κυπτίου, ο οποίος εκτός από την εμπειρία του θα προσφέρει και ποιότητα στην ομάδα την οποία γνωρίζει καλά. Μάλιστα είχε και μια τραυματική εμπειρία όταν είχε κτυπήσει άσχημα, είχε πάει στην ιδιαιτέρα πατρίδα του τον Βόλο να εγχειριστεί, αλλά ευτυχώς επέστρεψε δριμύτερος και δυνατός, μάλιστα οδήγησε πέρσι την Αναγέννηση Περιβολίου στον τίτλο.

 

Το δελτίο τύπου

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κιπτίου!

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος την περσινή σεζόν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να ενταχθεί στην ομάδα μας, φέτος είναι πανέτοιμος με την ποιότητα και την εμπειρία του να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής μας.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Κώστας με τα γκολ και τις ασίστ του συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια της Αναγέννησης Περιβολίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κέρκυρας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια