Τετάρτη 03.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Χάντμπολ είναι διασκέδαση είναι χαρά, κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά

ΕΣΥΝ Κέρκυρας
01 Ιουλίου 2024 / 14:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι το σύνθημα που κυριάρχησε το πρωί του Σαββάτου στο τουρνουά χάντμπολ που έγινε στην Κάτω Πλατεία με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από 6 ως 14 ετών

 

ΚΕΡΚΥΡΑ.Είναι το σύνθημα που κυριάρχησε το πρωί του Σαββάτου στο τουρνουά χάντμπολ που έγινε στην Κάτω Πλατεία με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από 6 ως 14 ετών, διοργάνωση του ΕΣΥΝ Κέρκυρας με την στήριξη ΠΙΝ και Κερκυραϊκού. Μια εκδήλωση μάθημα για τα παιδιά, αλλά και διασκέδασης σε μια περίοδο όπου οι ουσίες και στην Κέρκυρα καταστρέφουν καθημερινά τη νεολαία και όχι μόνο. Ο ΚΓΣ (τμήμα χάντμπολ) ενημέρωσε γι αυτό το τουρνουά.

Το δελτίο τύπου

 

Το Χάντμπολ είναι διασκέδαση είναι χαρά… κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά

«Με αυτό και άλλα πολλά μηνύματα (για Παγκόσμια Ειρήνη, για Αθλητισμό που Ενώνει...) διοργανώθηκε από το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ και συν διοργανωτές την ΠΙΝ και τον ΚΓΣ τουρνουά Grass Handball στην πανέμορφη Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας. Δεκάδες παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια έπαιξαν στο γρασίδι, διαγωνίστηκαν στα πέναλτι, στην ταχύτητα του σουτ και στον στόχο.

 

Από κοντά δεκάδες και οι γονείς που παρακολουθούσαν αυτό το όμορφο "Αθλητικό πανηγύρι". Βραβεύτηκαν όλοι για την συμμετοχή του μέσα από μετάλλια, ενώ στους διακριθέντες απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες. Κύπελλο συμμετοχής παρέλαβαν η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας και ο ιστορικός Κερκυραϊκός ΓΣ σαν τα σωματεία που συμμετείχαν αυτοτελώς. ακολούθησαν τα "απαραίτητα" κεράσματα (χυμοί - προσφορά Dielllas και παγωτίνια Krocan!!!).

Τα αναπτυξιακά τμήματα χάντμπολ του ΚΓΣ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις έως 27 Ιούλη, ημέρα που θα αναχωρήσουν για την κατασκήνωση Yuppi Cump στην Χαλκιδική έως 3 Αυγούστου.

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια