Σάββατο 06.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Τσεχία ο Εθνικές ομάδες ανδρών/γυναικών του κρίκετ

κρίκετ
27 Ιουνίου 2024 / 15:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην Τσεχία θα ταξιδέψει την Παρασκευή 28 Ιουνίου το κρίκετ, αφού οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θα πάνε στην Πράγα για να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες χώρας αυτής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Τσεχία θα ταξιδέψει την Παρασκευή 28 Ιουνίου το κρίκετ, αφού οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θα πάνε στην Πράγα για να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες χώρας αυτής. Θα είναι πού ενδιαφέροντες οι αγώνες χρειάζεται να συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες σε τέτοιους αγώνες ή τουρνουά και για να τεστάρουν τι δυνάμεις τους αλλά και για να προετοιμαστούν ενόψει των επίσημων τους υποχρεώσεων. Υπάρχει ενημέρωση από πλευράς ΕΛΟΚ για το ταξίδι.

 

Τα δελτίο τύπου της ΕΛΟΚ

 

Την Παρασκευή 28/6 αναχωρούν από την Κέρκυρα η Εθνική ομάδα Ανδρών και Γυναικών με προορισμό την Πράγα για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες Τ10 με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Τσεχίας.

Οι αγώνες διοργανώνονται από το European Cricket Internationals (ECI & ECI-W) το μεγαλύτερο και πιστοποιημένο δίκτυο διεθνών αγώνων στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 20 χώρες από την Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κρίκετ (ECN) ιδρύθηκε το 2019, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του αθλήματος υλοποιώντας σπουδαία αθλητικά γεγονότα, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για τη δημιουργία ψυχαγωγίας, προώθησης και ψηφιακής συμμετοχής των θαυμαστών του κρίκετ που παίζεται σε όλη την Ευρώπη, μεταφέροντας το σε παγκόσμιο κοινό μέσω συνεργατών μέσων του ECN.

Οι αγώνες Τ10 θα μεταδοθούν ζωντανά: https://www.youtube.com/@europeancricketnetwork

Την Εθνική Ομάδα Γυναικών συνοδεύει ο προπονητής Ιωσήφ Μισφούτ, ο Σπύρος Δολιανίτης ως υπεύθυνος της ομάδας και η Αγγελική Καλογιάννη Έφορος της Εθνικής Ομάδας με την ιδιότητα της αρχηγού αποστολής. Αξίζει να επισημανθεί η εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας σε επίπεδο Φυσικής Κατάστασης από τον ΚΦΑ και επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος Criiio κ. Δημήτριο Βαρζακάκο.

Οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Γυναικών είναι: Αγγελική Ιωάννα Αργυροπούλου, Μαρία Συριώτη, Αδαμαντία Μακρή, Νεφέλη Σοφία Γεωργοτά, Μαρία Πολυμέρη, Δάφνη Βλαχοπούλου, Μυρτώ Τορνάρου, Θεοδώρα Παρίση Μεσημέρη Χρυσούλα Κάντα, Ειρήνη Τζαναβάρη, Αικατερίνη Παραμυθιώτη, Μαρία Αφροδίτη Βαριτσιώτη, Ζωή Θεοδώρα –Γεωργίου Γραμμένου.

Την Εθνική Ομάδα Ανδρών θα συνοδεύσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βασιλάς, ενώ ο Κωνσταντίνος Κορωνάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του αρχηγού αποστολής με την θεσμική του ιδιότητα ως μέλους της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Ανδρών είναι: Γεώργιος Στογιάννος, Γεώργιος Χαράλαμπος Γαλάνης, Θωμάς Ζώτος Σπύρος Τσαγκαράκης, Μάριος Μπέκιος, Ευάγγελο Λώλης, Aslan Mohammad, Sajid Afridi, Zubair Ashraf, Asrar Ahmed, Mehmi Amarpreet Singh.

Εξαιρετικά σημαντική και η στήριξη του Διευθυντή της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Χειμαριού στην ομάδα εξασφαλίζοντας εμφανίσεις της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας

 

Η Εθνική γυναικών του 2023 ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια