Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστρέφει στη δράση ο ΠΑΟ Κορακιάνας

ΠΑΟ Κορακιάνας
27 Ιουνίου 2024 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΠΑΟ Κορακιάνας είναι μια ομάδα με ιστορία από τις παλαιότερες του νησιού, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, κυρίως όμως κινείται στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΠΑΟ Κορακιάνας είναι μια ομάδα με ιστορία από τις παλαιότερες του νησιού, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, κυρίως όμως κινείται στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων. Είχε ένα εξαιρετικό γήπεδο που πλέον των είκοσι χρόνων ξεκίνησε να φτιάχνετε για να μπει συνθετικός χλοοτάπητας και νέα περίφραξη, έπεσαν πολλά χρήματα, αλλά έχει μείνει βοσκότοπος, τα χρήματα χάθηκαν, το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση και δεν χρησιμοποιείται και ο ΠΑΟΚ, το καμάρι της Π. Κορακιάνας βολοδέρνει από δω και από κει.

Μάλιστα πριν 2 χρόνια που ανέβηκε στην κατηγορία χρησιμοποιούσε σαν έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι. Λογικό είναι ο κόσμος να μείνει μακριά από την ομάδα, το φιλότιμο και θυσίες κάποιων απλά να την κρατούν στα τοπικά πρωταθλήματα, αν και τη σεζόν που έληξε 2023-2024 η ομάδα δεν συμμετείχε, ήταν ανενεργή.

Φαίνεται όμως ότι παλιοί παράγοντες ή αθλητές της ομάδας έχοντας αγάπη για τον ΠΑΟΚ «μαζεύτηκαν», έκαναν εκλογές, υπάρχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα επιστρέψεις τη δράση, ξεκινώντας και πάλι από το μηδέν και την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Αυτό είναι ένα καλό σενάριο για την ομάδα και την περιοχή του πρώην Δήμου Φαιάκων, με την γνωστοποίηση από την ομάδα για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

 

Μετά τις εκλογές σας ανακοινώνουμε το νέο ΔΣ του σωματείου μας!

Πρόεδρος: Ζερβόπουλος Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Μαρτζούκος Γεράσιμος

Γραμματέας: Χρυσικοπούλου Αλεξάνδρα

Ταμίας: Βλάχος Δημήτριος

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Σκυλοδήμου Νατάσα

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων/υλικού: Σαββανής Σπυρίδων

Γενικός Αρχηγός: Καλούδης Γεώργιος

Μέλος: Σιμωνέτης Ελευθέριος

Μέλος: Βιτουλαδίτης Δαμιανός

Μέλος: Κυπριώτης Σπυρίδων

 

Η τελευταία ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε μέρος στο πρωτάθλημα τα σεζόν 2022-23 ΦΩΤΟ@ΠΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια