Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ως τέλος Ιουλίου το ταρτάν στο γήπεδο της Λευκίμμης;

Γήπεδο της Λευκίμμης
26 Ιουνίου 2024 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αυτό που συμβαίνει ην Κέρκυρα με την κατασκευή αθλητικών έργων δεν έχει προηγούμενο. Αυτά τα λίγα που γίνονται ανά περίοδο (Περιφερειακή ή Δημοτική), βρίσκουν τόσα «κολλήματα» που ξεκινάνε και πολλά σταματάνε για λίγο ή πολύ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό που συμβαίνει ην Κέρκυρα με την κατασκευή αθλητικών έργων δεν έχει προηγούμενο. Αυτά τα λίγα που γίνονται ανά περίοδο (Περιφερειακή ή Δημοτική), βρίσκουν τόσα «κολλήματα» που ξεκινάνε και πολλά σταματάνε για λίγο ή πολύ. Παράδειγμα τα γήπεδα Κοντοκαλίου και Αχαράβης που έχουν ξηλωθεί πριν τρία χρόνια για να γίνει αλλαγή χλοοτάπητα και έμεινα ξηλωμένα και ακατάλληλα για χρήση, ή π.χ. το γήπεδο Αυλιωτών όπου ξηλώθηκε, έμεινε 5-6 μήνες παρατημένο και ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες. Ίδια περίπτωση αυτό της Λευκίμμης, όπου η τοποθέτηση ταρτάν για τα παιδιά του στίβου ξεκίνησε ένα μήνα πριν, «εξαφανίστηκε» το συνεργείο και όπως αναφέρει ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Πλασκασβίτης, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που υπήρχε και θα ξεκινήσει πάλι, με ορίζοντα ως το τέλος Ιουλίου να παραδοθεί. Μακάρι να γίνει αυτό γιατί η Νότια Κέρκυρα και η Λευκίμμη έχουν φοβερά ταλέντα στο στίβο, αν κάποιος δει τους πρόσφατα μαθητικούς αγώνες Δημοτικών σχολείων, η Λευκίμμη ήταν με διαφορά κορυφαία σε επιδόσεις και διακρίσεις από όλο το νησί. Αντιλαμβάνεται κανείς τι μπορεί να περιμένουμε στο μέλλον αν έχει ταρτάν το γήπεδο. Σήμερα ο Λευκιμμιώτης Αρσένης Κουλούρης, ο κορυφαίος Έλληνας άλτης Κ18 σε μήκος και τριπλούν, δείχνει το δρόμο.

 

Η ανάρτηση του κ. Πλασκασοβίτη (25/6) για το θέμα του ταρτάν αναφέρει:

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες της Νότιας Κέρκυρας. Καθώς και σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που θέλουν επιτέλους το έργο του στίβου στο γήπεδο Λευκίμμης να τελειώσει. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση του έργου όπως όλοι μας γνωρίζουμε. Βρέθηκε λύση.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τους δυο εκπρόσωπους της Εταιρείας ΕΡΓΟ ΠΟΛΗΣ που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου, τον κύριο Επαμεινώνδα Παπαγεωργίου και τον κύριο Αργυράκη Τάκη με διαβεβαίωσαν ότι την Παρασκευή το αργότερο Δευτέρα το έργο θα ξεκινήσει και θα τελειώσει μέσα στο μήνα Ιούλιο».

Με εκτίμηση

Πλασκασοβίτης Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Νότιας Κέρκυρας

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια