Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε ο Σπ. Σπίνουλας με τον ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
25 Ιουνίου 2024 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ιστορική ομάδα του Αγίου Ματθαίου ο ΟΦΑΜ, βήμα-βήμα κτίζεται για τη νέα σεζόν, αφού όπως πάντα θα διεκδικήσει όποιον τίτλο μπορεί (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ), κάτι που είναι στο DNA της ομάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ιστορική ομάδα του Αγίου Ματθαίου ο ΟΦΑΜ, βήμα-βήμα κτίζεται για τη νέα σεζόν, αφού όπως πάντα θα διεκδικήσει όποιον τίτλο μπορεί (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ), κάτι που είναι στο DNA της ομάδας. Μετά τις εκλογές και με πρόεδρο ακόμη μια φορά τον Σπύρο Κουρή (παλιό επιθετικό της ομάδας), έκανε το επόμενο βήμα και έκλεισε προπονητή, τον Ι. Καλούδη που ήταν και την περασμένη σεζόν, με τη διοίκηση να είναι ευχαριστημένη με το έργο του.

Σειρά έχουν οι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ που θα οδηγήσει ψηλά την ομάδα. Μια σοβαρή ομάδα ξεκινάει και κλείνει τον καλύτερο της παίκτη, στέλνοντας το μήνυμα ότι πάμε για ότι καλύτερο και φέτος, τον παίκτη αρχηγό και ηγέτη που παρασύρει και τους άλλους στο να μείνουν στην ομάδα. Αυτό έκανε σοφά ο ΟΦΑΜ, αφού κλείδωσε την παραμονή του Σπύρου Σπίνουλα (Γκόγκιτς), του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα με θητεία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, στην Β΄ Εθνική με Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο και στην Α΄ Εθνική με τον ΑΟ Κέρκυρα. Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα και ανακοινώθηκε από την ομάδα η συνέχιση της συνεργασίας, δείγμα των επιλογών του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά.

 

Η ανακοίνωση

 

Η σημαία στον ιστό της

Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την παραμονή του αθλητή Σπίνουλα Σπύρου στην ομάδα μας για μια ακόμη σεζόν. Η εμπειρία και η ποιότητά του θα είναι οδηγός στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων μας.

Του ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα του συλλόγου μας.

 

Ο Σπ. Σπίνουλας αριστερά με τον πρόεδρο του ΟΦΑΜ Σπ. Κουρή ΦΩΤΟ@ΟΦΑΜ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια