Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβρη στην Ακαδημία του Θιναλιακού

Ακαδημία του Θιναλιακού
21 Ιουνίου 2024 / 17:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Θιναλιακός από την ίδρυση του έχει δώσει μαθήματα ήθους και φιλοξενίας και συνεχίζει μέχρι σήμερα να το κάνει, κερδίζοντας τον απόλυτο σεβασμό στο νησί και όχι μόνο. Αυτή η ομάδα έχει μια εξαιρετική σε λειτουργία Ακαδημία,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός από την ίδρυση του έχει δώσει μαθήματα ήθους και φιλοξενίας και συνεχίζει μέχρι σήμερα να το κάνει, κερδίζοντας τον απόλυτο σεβασμό στο νησί και όχι μόνο. Αυτή η ομάδα έχει μια εξαιρετική σε λειτουργία Ακαδημία, με δεκάδες παιδιά στις τάξεις της που παρά την αναγκαστική μετακόμιση στο γήπεδο της Κασσιόπης (ξηλωμένο και παρατημένο το γήπεδο της Αχαράβης, πάμε για 3ο χρόνο), η λειτουργία όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά συνεχίζεται με μεγάλο μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και τον Αθλητισμό. Με ψυχή την Ρούλα Παπουτσή και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε αυτήν και την Ακαδημία καθημερινά, αλλά και τον Δημήτρη Κουρσάρη σαν υπεύθυνο προπονητή-συντονιστή έχει μια παρουσία ξεχωριστή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, με γνώμονα πάντα το παιδί, τον αθλητισμό και τη νεολαία και αυτό τυγχάνει της καθολικής αποδοχής.

Πλησιάζουμε στο τέλος Ιούνη και λογικό είναι τα παιδιά να απελευθερωθούν από τι προπονήσεις, τα παιγνίδια, να πάρουν προσωπικό χρόνο για τις διακοπές τους και όπως αναφέρει η ενημέρωση της Ακαδημίας, το ραντεβού είναι για τον Σεπτέμβρη. Ένα ραντεβού που ελπίζουν όλοι πως θα γίνει στο γήπεδο του Αλμυρού στην Αχαράβη, στο δικό τους σπίτι που περιμένουν με πολύ αγωνία να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Βέβαια ετοιμάζει και κάποια έκπληξη η Ακαδημία, θα υπάρξει ενημέρωση αργότερα γι αυτήν.

 

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας

 

Ήταν μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές, υπέροχα παιδικά χαμογέλα, μοναδικές συγκινήσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που ήσασταν δίπλα μας, στηρίζοντας μας και βοηθώντας μας να υλοποιήσουμε πράγματα και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Όλοι σας βάλατε ένα μικρό λιθαράκι έτσι ώστε να γίνουν ξεχωριστές δράσεις για τα παιδιά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας από Σεπτέμβρη με ακόμα πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές δράσεις με επίκεντρο τους μικρούς μας φίλους.

Μια ακαδημία ποδοσφαίρου μπορεί και πρέπει να επηρεάζει θετικά τη κοινωνία μας. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά. Όποια επιχείρηση θα ήθελε να στηρίξει κάτι ξεχωριστό μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες. Η δράση θα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Βόρειας Κέρκυρας ανεξαρτήτως του αθλήματος που ασχολούνται. Σύντομα οι ανακοινώσεις. Τα παιδιά της επαρχίας θα πρέπει να απολαμβάνουν τις ίδιες ξεχωριστές δράσεις με τα παιδιά των μεγαλουπόλεων ώστε να μπορούν να ονειρεύονται.

Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία                     

 

ΦΩΤΟ@ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια