Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Ι. Καλούδη στον πάγκο του, ο ΟΦΑΜ

ΟΦΑΜ
21 Ιουνίου 2024 / 17:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έφτασε δυο φορές κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε ο ΟΦΑΜ τη σεζόν που έληξε, αφού κυνήγησε το πρωτάθλημα και ουσιαστικά το έχασε μια αγωνιστική πριν το τέλος όταν ηττήθηκε στο Περιβόλι από την πρωταθλήτρια Αναγέννηση, ενώ έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου, αλλά τον έχασε στα σημεία με 2-1 από την ΑΕ Λευκίμμης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφτασε δυο φορές κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε ο ΟΦΑΜ τη σεζόν που έληξε, αφού κυνήγησε το πρωτάθλημα και ουσιαστικά το έχασε μια αγωνιστική πριν το τέλος όταν ηττήθηκε στο Περιβόλι από την πρωταθλήτρια Αναγέννηση, ενώ έφτασε και στον τελικό του κυπέλλου, αλλά τον έχασε στα σημεία με 2-1 από την ΑΕ Λευκίμμης.

Αυτό όμως δείχνει ότι ο ΟΦΑΜ είναι μια σπουδαία ομάδα που πρωταγωνιστεί και κυνηγάει τους δυο τίτλους που μπορεί σαν ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ προσωπικά πιστεύω ότι είχε τη δυνατότητα να πάρει τουλάχιστον ένα τίτλο, αλλά χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Η όμορφη πορεία της ομάδας ήταν αποτέλεσμα δουλειάς των παικτών του προπονητή Ι. Καλούδη και της διοίκησης και σίγουρα και την επόμενη χρονιά οι στόχοι θα είναι η διεκδίκηση των τίτλων γιατί αυτό απαιτεί η φανέλα και ο κόσμος της ομάδας.

Πρόσφατα έγιναν εκλογές για νέο ΔΣ. Στην ομάδα, με τον παλιό άσσο της ομάδας Σπύρο Κουρή να είναι και πάλι Πρόεδρος και ουσιαστικά η πρώτη κίνηση ήταν να κλείσει προπονητή για τη νέα χρονιά και αυτό το έκανε δείχνοντας εμπιστοσύνη και ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον Γιάννη Καλούδη. Θα προσπαθήσουν μαζί τη νέα σεζόν να κερδίσουν ότι έχασαν φέτος.

 

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

 

Ο Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του για την ανανέωση της συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Καλούδη. Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι στο τιμόνι της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν με στόχο την διεκδίκηση των στόχων μας. Του ευχόμαστε να έχει Υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια