Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στ. Κουλούρης: Κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε

Στ. Κουλούρης
20 Ιουνίου 2024 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Σταμάτης Κουλούρης, ο προπονητής που οδήγησε στον τίτλο φέτος την Αναγέννηση Περιβολίου, αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και χώρισαν οι δρόμοι τους, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά, έχει καθίσει αρκετές φορές στον πάγκο της ομάδας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Σταμάτης Κουλούρης, ο προπονητής που οδήγησε στον τίτλο φέτος την Αναγέννηση Περιβολίου, αλλά αποφάσισε να μην συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και χώρισαν οι δρόμοι τους, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά, έχει καθίσει αρκετές φορές στον πάγκο της ομάδας. Ο Σταμάτης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, για την ποιότητα του ανθρώπου και του προπονητή μιλάει όλο το νησί, είναι από τα φωτεινά παραδείγματα στο χώρο. Η Αναγέννηση με ανακοίνωσή της (την έχουμε δημοσιεύσει) αποχαιρέτησε (προσωρινά) τον πετυχημένο κόουτς, ο οποίος με τη σειρά του και μέσω προσωπικής ανάρτησης έκανε τον δικό του απολογισμό για τη σεζόν που πέρασε στο Περιβόλι, η φράση «κουραστήκαμε αλλά τα καταφέραμε» δείχνει την προσπάθεια της ομάδας που έδωσε μάχη με Όλυμπο και ΟΦΑΜ για τον τίτλο και αξίζει να την διαβάσει κανείς.

 

Η ανάρτηση του Στ. Κουλούρη

 

Πρωταθλητές μου, (το ξέρω σας άρεσε να το λέω)….

Τελείωσε άλλη μια σεζόν που φυσικά κρίνεται επιτυχημένη. Το πρωτάθλημα μας άξιζε 100% . Στα μπαράζ ανόδου αν είμασταν όπως τελειώσαμε το πρωτάθλημα σαφώς και θα είχαμε πολύ περισσότερες ελπίδες. Η καλύτερη μου στιγμή ήταν το 0-3 μέσα στον Όλυμπο και η χειρότερη μου ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Ήθελα πολύ να πάμε έστω τελικό.

Σε πολλούς αγώνες παίξατε εξαιρετικό, ορθολογικό ποδόσφαιρο. Τα καλά λόγια των αντιπάλων με έκαναν να καμαρώνω. 26 ποδοσφαιριστές συμμετείχατε την φετινή σεζόν με μ.ο. ηλικίας τα 24 έτη.

Κουραστήκαμε όλη την χρόνια και τελικά τα καταφέραμε. Προσπάθησα να ενώσω τις διαφορετικές νοοτροπίες και καταστάσεις μέσα στην ομάδα και πιστεύω κατά μεγάλο ποσοστό τα κατάφερα.

Αν κρατήσετε έστω και ένα πράγμα από την συμπεριφορά, την αγωνιστική τακτική, τεχνική και νοοτροπία που σας έλεγα όλο τον χρόνο τότε επιτυχημένος αισθάνομαι. Ίσως να αδίκησα κάποιους ελάχιστους αλλά θεωρώ ότι δεν έκανα το μεγάλο λάθος. Κάντε και εσείς την δική σας κριτική στον εαυτό σας, με ειλικρίνεια όμως, θα σας κάνει καλύτερους. Εγώ έγινα καλύτερος σίγουρα.

Στους νεαρούς παίχτες να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και χαμηλά το προφίλ. Έχει μεγαλύτερη αξία να λένε καλά λόγια οι άλλοι για εσάς πάρα εσείς για τον εαυτό σας.

Στα παιδιά που ήρθαν από εκτός Κέρκυρας να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία και να ξέρουν ότι θα παρακολουθώ την πορεία τους. Στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας θα τα λέμε συχνά και μέσα και έξω από τα γήπεδα σε κάθε ευκαιρία και είμαι πολύ τυχερός που είσασταν στην ομάδα φέτος και πιθανόν να ξανασυνεργαστούμε.

Κακές συμπεριφορές είχαμε ελάχιστες και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έγινε σωστά. Όλοι θα κριθούμε αλλά και θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Αφήσατε το στίγμα σας στην ομάδα και γράψατε λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του δυνατότητες και προβάλατε τον εαυτό σας μέσα από την ομάδα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Βασίλη και στα μέλη της διοίκησης Τάσο, Σπύρο, Προκόπη, Γιώργο Νάο, Γιώργο Μίαρη , Γιάννη και Γιάννη Ρώσση για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό όλο το διάστημα της συνεργασίας μας.

Μου δώσατε όλα τα εφόδια 4 χρόνια, την εμπιστοσύνη αλλά και το δικαίωμα σε εν λευκώ αποφάσεις μου για αγωνιστικά θέματα έτσι ώστε βήμα βήμα να φτάσουμε φέτος στην κορυφή. Είστε οι διοικητικοί ηγέτες όχι μόνο της φετινής επιτυχίας αλλά και το ότι ο σύλλογος επάξια καθιερώθηκε στις κορυφαίες ομάδες της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια. Συνεχίστε την προσπάθεια σας με το ήθος που σας διακρίνει προς όφελος της κοινωνίας. Αποδεδειγμένα πλέον είναι σωστό να δώσετε χρόνο στον επόμενο προπονητή που θα κρίνεται ότι ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας έτσι ώστε να έχετε ανάλογα αποτελέσματα. Τέλος να ευχαριστήσω τον γυμναστή κ. Γράψα για την έστω μικρή συμμετοχή του στην ομάδα και φυσικά τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Οικονόμου που μου πρόσφεραν σπουδαία συνεργασία με απόλυτη συνεννόηση.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία, πέρασα υπέροχα, μου άρεσε πολύ και φεύγω γεμάτος, αν και ήθελα και την άνοδο στην Γ εθνική. Ποτέ οποιαδήποτε ομάδα δεν θα έχει το ίδιο ακριβώς ρόστερ ότι και να γίνει, επομένως μακάρι να το απολαύσατε ολοι και να θυμάστε την κάθε στιγμή που ζήσαμε όλοι μαζί. Η ζωή είναι στιγμές και το ποδόσφαιρο μας δίνει πολλές τέτοιες.

Καλό καλοκαίρι, να προσέχετε και να περνάτε καλά εσείς και οι οικογένειες σας . Οτιδήποτε χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος,

πρωταθλητές μου!!!

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια