Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκλεψαν την παράσταση οι επίδοξοι χαντμπολίστες

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
19 Ιουνίου 2024 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν χάντμπολ οι μικροί κερκυραίοι αθλητές του Κερκυραϊκού και του Φαίακα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν χάντμπολ οι μικροί κερκυραίοι αθλητές του Κερκυραϊκού και του Φαίακα. Στις κατηγορίες μίνι και παμπαίδες Β΄ (παιδιά από 6 ως 10-11 χρόνων), οι δυο σύλλογοι του νησιού είχαν την ευκαιρία να δώσουν τη χαρά στους μικρούς αθλητές να παίξουν σε συνθήκες πραγματικού αγώνα, να χαρούν το παιγνίδι και να δείξουν τις δυνατότητες τους, στο ξεκίνημα που κάνουν στο άθλημα.

Είναι πολύ θετικό που έχουμε στο νησί τουλάχιστον δυο ομάδες σε ένα άθλημα που όλο και ανεβαίνει στη χώρα, με τον Φαίακα που ξεπέρασε τα 40 χρόνια παρουσίας του στο χώρο και τον ΚΓΣ που το τμήμα του πλησιάζει την πρώτη δεκαετία παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα.

Τα παιδιά έπαιξαν το χάρηκαν ενώ από την πλευρά του ΚΓΣ (τμήμα χάντμπολ) υπήρξε η ανάλογη ενημέρωση που αναφέρει:

«ΚΓΣ- ΑΟ Φαίαξ (μίνι και Παμπαίδες Β) Κυριακή 16 Ιούνη: όμορφο και χορταστικό θέαμα και από τις δυο ομάδες με τους μικρούς επίδοξους χαντμπολίστες να κλέβουν την «παράσταση». Σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στην διασκέδαση, να κερδίσουμε τα παιδιά στο άθλημα μέσα από την χαρά και το παιγνίδι παρά στα σκορ. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ ωραία και ποιοτικά αρκετές φορές που σημαίνει ότι είναι σε καλό δρόμο και οι γονείς χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες και ο Αλέκος Αυλωνίτης που διαιτήτευσε συμβούλευε τις περισσότερες φορές παρά σφύριζε λάθη, δηλώνει ο συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ του Κερκυραϊκού Γ.Σ. Νίκος Πέρρος.

Υπάρχουν τώρα προετοιμασίες για την επόμενη εκδήλωση στην πάνω Πλατεία Σάββατο 29 Ιούνη το πρωί στο grass handball μαζί με το ΕΣΥΝ για την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

 

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια