Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η αλλαγή χλοοτάπητα στους Αυλιώτες

Δημοτικό Γήπεδο Αυλιωτών
18 Ιουνίου 2024 / 14:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έφτασε το υλικό (συνθετικός χλοοτάπητας) στο γήπεδο των Αυλιωτών για να γίνει η αντικατάσταση του παλιού τάπητα που ήδη έχει ξηλωθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφτασε το υλικό (συνθετικός χλοοτάπητας) στο γήπεδο των Αυλιωτών για να γίνει η αντικατάσταση του παλιού τάπητα που ήδη έχει ξηλωθεί. Βέβαια πέρασαν κάποιοι μήνες που το έργο ήταν παρατημένο γιατί ο εργολάβος ο οποίος έφτιαξε και αυτό στους Καρουσάδες, είχε αποσυρθεί επειδή δεν είχε εξοφληθεί για το άλλο γήπεδο που έφτιαξε.

Η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Αυλιωτών γίνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ ήδη τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χρηματοδότησε και έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες εργασίες ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, τις προηγούμενες μέρες.

Ο Οδυσσέας και η Ακαδημία του, καθώς και ο Εθνικός Περουλάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο, θα το έχουν στη διάθεσή τους (αν όλα πάνε καλά) σε 10 μέρες, αφού ξεκίνησαν και οι εργασίες με την άφιξη του υλικού. Λύνεται ένα ακόμα πρόβλημα στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου εκκρεμούν ακόμη αρκετές βελτιώσεις σε γήπεδα, κυρίως αλλαγής χλοοτάπητα (Αχαράβη, Άγιος Ματθαίος, Περιβόλι), όπως και το στρώσιμο ταρτάν για τον στίβο, στα γήπεδα Αχαράβης και Λευκίμμης, ενώ θα πρέπει να «τρέξουν» στη Νότια Κέρκυρα να μην χαθεί η χρηματοδότηση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου (στο Βορρά χάθηκε), κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη η νεολαία και ο αθλητισμός.

 

Ο συνθετικός χλοοτάπητας που έφτασε στο γήπεδο των Αυλιωτών ΦΩΤΟ@ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια