Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έμεινε στην Λευκίμμη ο αρχηγός, έφυγε ο προπονητής στο Περιβόλι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18 Ιουνίου 2024 / 14:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι η εποχή των ανακατατάξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού παίκτες και προπονητές, αλλά και οι διοικήσεις των ομάδων παίρνουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν και κρίνεται η παραμονή ή η μετακίνησή τους από μια ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι η εποχή των ανακατατάξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού παίκτες και προπονητές, αλλά και οι διοικήσεις των ομάδων παίρνουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν και κρίνεται η παραμονή ή η μετακίνησή τους από μια ομάδα.

Οι ανακοινώσεις πολλές σε καθημερινή βάση, επιλέξαμε σε δυο πρόσωπα να αναφερθούμε και έχουμε τους λόγους μας. Ο ένας είναι ο Λάζαρος Κωστακιώτης ένα παιδί που έχει έλθει στο νησί και παίζει στην ΑΕΛ, δίνοντας και την ψυχή του σε κάθε ματς, δεν είναι τυχαίο πως είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και η νέα διοίκηση φρόντισε να το πείσει να μείνει στην ομάδα και μετά από 7 χρόνια να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα και είναι επιτυχία της.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Κωστακιώτη! Ο αρχηγός της ομάδας μας την περσινή σεζόν, με τη γνωστή μαχητικότητα και το πάθος που τον διακρίνουν, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη δεξιά πλευρά μας και τη νέα σεζόν!

 

Ο προπονητής Σταμάτης Κουλούρης ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει στον τίτλο την Αναγέννηση Περιβολίου, δεν μπόρεσε βέβαια η ομάδα να ανέβει Γ΄ Εθνική, αλλά εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι ένας σπουδαίος προπονητής που δεν αμφισβητεί κανείς την αξία του. Αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Αναγέννηση και το έκανε γνωστό η ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κουλούρη Σταμάτη. Ο Μάκης για προσωπικούς του λόγους, οι οποίοι είναι απολύτως σεβαστοί, αποφάσισε να αποσυρθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας..

Ένας προπονητής που πέρα από τις τεχνικές του γνώσεις, υπήρξε ένας προπονητής με ήθος που τίμησε την ομάδα της Αναγέννησης και πραγματικά θα λείψει από τα αποδυτήρια της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος ,το Δ.Σ, και όλη η οικογένεια της Αναγέννησης, τον ευχαριστούν θερμά για την πολυετή προσφορά του και για την τεράστια συμβολή του στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε, γι αυτό δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια