Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετάλλια (2 ασημένια, 1 χάλκινο) ο ΝΑΟΚ στην Ηγουμενίτσα

ΝΑΟΚ
18 Ιουνίου 2024 / 14:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην Ηγουμενίτσα έγινε το Σάββατο (15/6) ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας Κωπηλασίας με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητριών και ο ΝΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Στην Ηγουμενίτσα έγινε το Σάββατο (15/6) ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας Κωπηλασίας με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητριών και ο ΝΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει. Πήγε με 10 παιδιά και πήγε 3 μετάλλια, κυρίως όμως πήραν εμπειρίες τα παιδιά που χρειάζεται να συμμετέχουν σε αγώνες. Ο Όμιλος ενημέρωσε για όλα αυτά.

 

Η ανακοίνωση του ΝΑΟΚ

 

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας (ΝΑΟΚ) έλαβε μέρος με επιτυχία στους 1ους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διοργανώθηκαν στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο στις 15 Ιουνίου 2024.

Η ομάδα, αποτελούμενη από δέκα αθλητές και αθλήτριες, κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια, 1 χάλκινο, 1 τέταρτη θέση και 1 πέμπτη.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις:

Ασημένια μετάλλια: Σκιφ κορασίδων με την Δροσοπούλου Λυδία, Διπλό σκιφ κορασίδων με τις Τζούλια Τρύφωνα και Ζερβού Άρτεμις.

Χάλκινο μετάλλιο: Τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων με τους Γκούντα Νότη, Τσαλαβουτά Δημήτριο, Γκόγκα Γιώργο και Κότση Βαγγέλη.

Τέταρτη θέση: Διπλό σκιφ κορασίδων με τις Μπούζη Ελπίδα και Ζερβοπούλου Σοφία.

Πέμπτη θέση: Σκιφ αρχαρίων κορασίδων με την Κίτη Γιαννόλα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες προπονούνται από τους Γκόγκα Αλέξανδρο και Δάφνη Αλέξανδρο.

Η εμφάνιση του ΝΑΟΚ στους 1ους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας κρίνεται ως πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα, λίγο πριν από τις επίσημες συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανάπτυξης και Παίδων-Κορασίδων.

Ο ΝΑΟΚ ευχαριστεί τον ΔΝΟΗ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, και τονίζει την αγωνιστικότητα και το πνεύμα που επέδειξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

 

ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια