Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ.Σ. με απολογισμός και εκλογές για νέο Δ.Σ., ο ΑΠΣ «η Ναυσικά»

KΡΙΚΕΤ
11 Ιουνίου 2024 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Είναι ένα σχετικά νέο σωματείο η Ναυσικά, που ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, η οποία έχει έδρα στην Αγ. Αικατερίνη (Κοντόκαλι) Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι ένα σχετικά νέο σωματείο η Ναυσικά, που ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, η οποία έχει έδρα στην Αγ. Αικατερίνη (Κοντόκαλι) Κέρκυρας. Άπειρη μεν σαν νέα, αλλά με πολύ διάθεση και δουλειά να ανέβει αγωνιστικά και να φτάσει στη διεκδίκηση τίτλων, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της ΕΛΟΚ, παράλληλα δεν να μεγαλώσει και αριθμητικά και να μπορέσει σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες να παρατάσσει ομάδες στο πρωτάθλημα.

Οι προσπάθειες ως σήμερα της διοίκησης μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο θετικές, ομάδα γίνεται με τη δουλειά και αυτό κάνουν στην Ναυσικά, ενώ η πείρα είναι στοιχείο πολύ σημαντικό και την αποκτά σιγά-σιγά ένα ακόμη σωματείο κρίκετ της Κέρκυρας. Στην Ναυσικά πρόεδρος είναι ο κ. Κ. Κατσώρας ο οποίος είναι και της Ομοσπονδίας (ΕΛ.Ο.Κ.).

Ως είθισται οι σύλλογοι κάνουν κάθε χρόνο ΓΣ με απολογισμούς και αυτό θα κάνει στις 3/7 ο ΑΠΣ «η Ναυσικά», παράλληλα δε θα κάνει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. όπως αναφέρει η πρόσκληση που εξέδωσε.

 

Η ανακοίνωση/πρόσκληση του ΑΠΣ «η Ναυσικά»

 

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση των μελών

Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου Α.Π.Σ Η ΝΑΥΣΙΚΑ το Δ.Σ. προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/7/2024 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ που βρίσκονται στην οδό Κωστα Γεωργάκη 26 εντός του ΕΑΚΚ . Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα. Δικαίωμα ψήφου στην Γ.Σ έχουν όλα τα μέλη του που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους πλην των ιδρυτικών.

Ακολουθούν τα θέματα της ημερησίας διάταξης:

  • Οικονομικός απολογισμός 1/1 έως 2/7/2024
  • Ψηφοφορία για ανάδειξη δυο μελών για την επάνδρωση της εφορευτικής επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών του διοικητικού συμβούλιου & της εξελικτικής επιτροπής 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως τις Πέμπτη 20/6/2024 και ώρα 12.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Κέρκυρα 10/6/2024

 

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

Κυριάκος Κατσώρας

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια