Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Θανάση Μαρτίνο και στην Α΄ ΕΣΠΚ η Ολυμπιάδα

Ολυμπιάδα
03 Ιουνίου 2024 / 14:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ανέλαβε στις αρχές του Γενάρη (2024) την Ολυμπιάδα Καρουσάδων ο Θανάσης Μαρτίνος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Οδυσσέα Αυλιωτών την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΚ και πέτυχε κάτι μοναδικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανέλαβε στις αρχές του Γενάρη (2024) την Ολυμπιάδα Καρουσάδων ο Θανάσης Μαρτίνος, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Οδυσσέα Αυλιωτών την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΚ και πέτυχε κάτι μοναδικό. Ως το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα πέτυχε μόνο νίκες και φυσικά άνετα κέρδισε το πρωτάθλημα και το εισιτήριο της επιστροφής της στην Α΄ κατηγορία. Λογικό είναι με τέτοια πορεία η διοίκηση της ομάδας να φροντίσει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος να έλθει σε συμφωνία μαζί του για να ανανεώσει την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Μιλάμε για ένα παιδί εξαιρετικού ήθους και χαρακτήρα, διπλωματούχο προπονητή, καθηγητή φυσικής αγωγής, τελειόφοιτο ΤΕΕΦΑ, ο οποίος σε όποια ομάδα έχει δουλέψει άφησε έργο και τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοίκηση ποδοσφαιριστές και κόσμο. Ένα κόσμημα στο χώρο του ποδοσφαίρου από όλες τις απόψεις. Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας

 

Το Δ.Σ της ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Προπονητής Θανάσης Μαρτίνος θα είναι και την νέα σεζόν μαζί μας στην Α' Κατηγορία Κέρκυρας και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας!

Απο την μεριά μας του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν με υγεία!

 

ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια