Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνέχεια με ποδόσφαιρο το 19ο φεστιβάλ ΕΣΥΝ, 33 ομάδες Σάββατο (1/6) στο γήπεδο του Ολύμπου

19ο φεστιβάλ ΕΣΥΝ
31 Μαΐου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ για την ενημέρωση της νεολαίας και του κόσμου, στον αγώνα κατά των ναρκωτικών θα συνεχιστούν στα πλαίσια του 19ου φεστιβάλ που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στις Νυμφές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ για την ενημέρωση της νεολαίας και του κόσμου, στον αγώνα κατά των ναρκωτικών θα συνεχιστούν στα πλαίσια του 19ου φεστιβάλ που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στις Νυμφές.

Αυτή τη φορά η δράση «μετακομίζει» στο γήπεδο του Ολύμπου όπου Σάββατο 1η Ιουνίου θα γεμίσει παιδικές φωνές αφού θα βρεθούν εκεί πάνω από 400 παιδιά από όλο το νησί, ηλικιών 6 ως 12 ετών για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να παίξουν, να χαρούν και κυρίως να ενημερωθούν και αυτά όπως και ο κόσμος που θα βρεθεί στο χώρο.

Με βάση το πρόγραμμα που έδωσε η ΕΣΥΝ θα υπάρχουν τέσσερις (4) ομάδες Κ6, επτά (7) ομάδες Κ8, δέκα (10) ομάδες Κ10 και δώδεκα (12) ομάδες. Θα εκπροσωπηθούν Ακαδημίες από το Βορρά ως το Νότο, εκτός του οικοδεσπότη Ολύμπου, εκεί θα είναι η ΑΕ Λευκίμμης, ο Κορισσιακός, ο ΟΦΑΜ από την Νότια Κέρκυρα, ο Θιναλιακός, ο Αχιλλέας, ο ΠΑΟΚ από την Βόρεια Κέρκυρα και από την κεντρική Κέρκυρα, η ΡΟΜΑ, οι Φοίνικες, ο Ορφέας, ο Αστέρας.

Η εκδήλωση και τα παιγνίδια των ομάδων θα ξεκινήσουν στις 17.00 ενώ η τελετή λήξης έχει οριστεί για τις 21.00, με βασικό σύνθημα…

«ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά… ΝΑΙ στη Φιλία, ΝΑΙ στην Ειρήνη»

 

Από την εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου στις Νυμφές ΦΩΤΟ@ΕΣΥΝ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια