Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεταβατικό στάδιο με προπονήσεις στον Όλυμπο

ΟΛΥΜΠΟΣ
31 Μαΐου 2024 / 14:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ποδοσφαιρική περίοδος για τα τοπικά πρωταθλήματα τελείωσε και η νέα θα ξεκινήσει ουσιαστικά για τις περισσότερες ομάδες στις αρχές Αυγούστου με την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν 2024-25.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ποδοσφαιρική περίοδος για τα τοπικά πρωταθλήματα τελείωσε και η νέα θα ξεκινήσει ουσιαστικά για τις περισσότερες ομάδες στις αρχές Αυγούστου με την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν 2024-25. Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές απαλλαγμένοι «υποχρεώσεων» έχουν χρόνο για διακοπές και για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αλλά…

Στο Όλυμπο υπάρχει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για το επόμενο δίμηνο, σε μια προσπάθεια η ομάδα να στελεχωθεί ακόμη καλύτερα ενόψει της νέας περιόδου. Ο Ιστορικός τερμάτισες 2ος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ και σίγουρα ένα βήμα παραπάνω είναι καιρός να προσπαθήσει να το κάνει, αφού είναι μια ομάδα που τα όρια των τοπικών πρωταθλημάτων είναι πολύ μικρά γι αυτήν.

Στο προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, αποφάσισε να «κατεβάσει» και δεύτερη ομάδα (στην αμέσως επόμενη κατηγορία), στη θέση της Θύελλας, που αυτή ήταν ουσιαστικά ως σήμερα. Μια κίνηση θεωρούμε σωστή, σε μια προσπάθεια τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολύμπου να παίζουν αρχικά στην Β΄ ανδρική ομάδα και όσα έχουν δυνατότητες να στελεχώνουν στη συνέχεια την πρώτη ομάδα. Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχουν παραπάνω διαθέσιμα διοικητικά στελέχη για να βοηθήσουν, όπως και μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία με κοινούς προπονητές και δυνατότητα κάποιων παιδιών να παίξουν στη διάρκεια της σεζόν και στη μια και στην άλλη ομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες.

Για το λόγο αυτό, αλλά και επειδή πολλά παιδιά θέλουν να φορέσουν την φανέλα του παλαιότερου ποδοσφαιρικού σωματείου του νησιού, που φέτος γιορτάζει τα ενενήντα (90) χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, φτιάχτηκε ένα πρόγραμμα που εξυπηρετεί όλους και αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση/πρόσκληση που λέει:

«Ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας πραγματοποιεί προπονήσεις στα πλαίσια της μεταβατικής περιόδου και της στελέχωσης των Α και Β ομάδων του Ολύμπου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19.00 - 20.30 υπό την επίβλεψη του προπονητή Αλέξη Βιτουλαδίτη και του γυμναστή Δημήτρη Παπαδόπουλου

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετέχουν όσοι αθλητές επιθυμούν».

Βέβαια μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποιες ομάδες, αν δουν ποδοσφαιριστές τους να μετέχουν σε αυτές τις προπονήσεις, όμως είναι ανοικτές προπονήσεις για όλους και όχι δεσμευτικές. Να σημειώσουμε ότι πριν δυο εβδομάδες ο Όλυμπος ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ για Α΄ και Β΄ ομάδα για τη νέα σεζόν 2024-25.

 

Το προπονητικό τιμ για τη νέα σεζόν 2024-25 έχοντας στη μέση τον πρόεδρο κ. Φ. Σκλαβούνο ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια