Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή Γ.Σ. ο Αστέρας Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
29 Μαΐου 2024 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό σε αριθμό κατοίκων, αλλά έχει αυτή τη στιγμή την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου στο νησί ο Πετριτής, με τον Αστέρα να έχει γράψει τη δική του ιστορία, παίζοντας δυο συνεχόμενες χρονιές στην Γ΄ Εθνική και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό σε αριθμό κατοίκων, αλλά έχει αυτή τη στιγμή την κορυφαία ομάδα ποδοσφαίρου στο νησί ο Πετριτής, με τον Αστέρα να έχει γράψει τη δική του ιστορία, παίζοντας δυο συνεχόμενες χρονιές στην Γ΄ Εθνική και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει.

Βέβαια η Γ΄ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και το οικονομικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και είναι πολύ δύσκολο σε κάθε διοίκηση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αν δεν έχει στήριξη. Αυτό είναι ίσως η μισή επιτυχία, με την άλλη μισή να είναι οι επιλογές παικτών και προπονητή που πρέπει να «σου βγουν». Ο Αστέρας τα κατάφερε περίφημα δυο σεζόν και έχει μπροστά του μια 3η που απαιτούνται θυσίες από όλους για να τα καταφέρει.

Η Διοίκηση του προέδρου κ. Λ. Στούπα, πολύ σωστά και έγκαιρα κάλεσε Γενική Συνέλευση των μελών και των φίλων του Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή, για ενημέρωση και για να δει τις προθέσεις όλων όσων στηρίζουν τον Αστέρα για να πάρει τις αποφάσεις της. Εκτιμούμε ότι όλοι πρέπει να δώσουν το παρών και να βρουν τις λύσεις ώστε η ομάδα του Πετριτή, να εκπροσωπήσει το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα είναι η μοναδική αφού η ΑΕΛ υποβιβάστηκε και η Αναγέννηση Περιβολίου δεν μπόρεσε μέσα από τα μπαράζ να κερδίσει την άνοδο.

 

Η ανακοίνωση

 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00 θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Αστέρα Πετριτή, στο Δημοτικό Σχολείο Πετριτή, με θέμα την ενημέρωση των φίλων της ομάδας και συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Αστέρα Πετριτή.

Καλούμε όλους του φίλους της ομάδας να παραβρεθούν!

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια