Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ σε Γ.Σ. την Κυριακή και στο βάθος εκλογές

ΟΦΑΜ
29 Μαΐου 2024 / 15:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΟΦΑΜ είναι από τις κορυφαίες ομάδες του νησιού με βάση τους τίτλους και τις συμμετοχές του σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και το καμάρι του Αγίου Ματθαίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ είναι από τις κορυφαίες ομάδες του νησιού με βάση τους τίτλους και τις συμμετοχές του σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και το καμάρι του Αγίου Ματθαίου. Έχει πάρα πολύ φανατικούς φίλους που όλα τα χρόνια στηρίζουν την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η σεζόν που τελείωσε είχε πρωταγωνιστή τον ΟΦΑΜ, αφού διεκδίκησε ως το τέλος τον τίτλο του πρωταθλητή και βγήκε εκτός διεκδίκησης δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έφτασε στον τελικό του κυπέλλου όπου στις λεπτομέρειες έχασε από την ΑΕ Λευκίμμης.

Αυτή η ομάδα δεν μπορεί παρά να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και για να πετύχει χρειάζεται έγκαιρος προγραμματισμός και αυτό κάνει η διοίκηση του παλιού άσσου της ομάδας κ. Σπ. Κουρή.

Κάλεσε για την ερχόμενη Κυριακή Γ.Σ. των μελών της ομάδας και για να γίνει απολογισμός της σεζόν που τελείωσε, αλλά και να οριστούν εκλογές ώστε να προκύψει το νέο Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα τη νέα χρονιά.

 

Η πρόσκληση

 

Ο Όμιλος καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο χώρο του γραφείου της ομάδας με βασικά θέματα:

1) Διοικητικός Απολογισμός

2)Οικονομικός Απολογισμός     

3) Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών

Παρακαλούμε τα μέλη της ομάδας να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση η οποία είναι καθοριστική για το μέλλον του Συλλόγου μας

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια