Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναπτυξιακό τουρνουά στην Ηγουμενίτσα ο Φαίακας

Χάντμπολ
28 Μαΐου 2024 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Φαίακας είναι η ναυαρχίδα του χάντμπολ στην Κέρκυρα με την παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα για 5η δεκαετία και αυτό οφείλεται κυρίως στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα ανάπτυξης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας είναι η ναυαρχίδα του χάντμπολ στην Κέρκυρα με την παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα για 5η δεκαετία και αυτό οφείλεται κυρίως στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα ανάπτυξης. Μάλιστα η παρουσία των τμημάτων αυτών σε τουρνουά εκτός Κέρκυρας είναι συχνή και βοηθάει τα παιδιά ώστε να προσαρμοστούν καλύτερα και προπονητικά, αλλά και σε καταστάσεις αγώνων εντός ή εκτός έδρας. Τελευταία παρουσία του την Κυριακή 26 Μαΐου στην Ηγουμενίτσα, σε αναπτυξιακό τουρνουά εκεί με την παρουσία 4 ομάδων.

Μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμη μια ομάδα για να πάρει μέρος στα πρωταθλήματα ανδρών ή γυναικών από τη Θεσπρωτία, όμως με αιχμή του δόρατος, την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, το χάντμπολ έχει μπει για καλά στον χώρο αθλητισμού της Θεσπρωτίας και η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Στα πλαίσια της προσπάθειας προσαρμογής των νεών παιδιών στο χάντμπολ, την Κυριακή διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή 4 ομάδων και ενημέρωσε γι αυτό.

 

Η ανακοίνωση της Ο.Α. Ηγουμενίτσας

 

Η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή αναπτυξιακό τουρνουά με την συμμετοχή του Φαίακα Κέρκυρας, της Αναγέννησης Άρτας και του Α.Ο.Κοζάνης. Οι αθλητές όλων των ομάδων αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε ένα οκτάωρο αγωνιστικό πρόγραμμα!

Η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και προπονητές!

 

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά της Ηγουμενίτσας σε αναμνηστική φωτογραφία ΦΩΤΟ@ΑΟ ΦΑΙΑΞ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια