Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελικός ΠΑΟ Σφακιανάκη – ΑΣ Θιναλιακού (Κ16) για τον τίτλο

ΕΠΣΚ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
24 Μαΐου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο γήπεδο του Ολύμπου το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου στις 18.00 θα γίνει ο τελικός του πρωταθλήματος υποδομών Κ16 της ΕΠΣ Κέρκυρας με αντιπάλους (όπως και πέρσι) τις ομάδες του ΠΑΟ Σφακιανάκης και του ΑΣ Θιναλιακού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο του Ολύμπου το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαΐου στις 18.00 θα γίνει ο τελικός του πρωταθλήματος υποδομών Κ16 της ΕΠΣ Κέρκυρας με αντιπάλους (όπως και πέρσι) τις ομάδες του ΠΑΟ Σφακιανάκης και του ΑΣ Θιναλιακού. Για να φτάσουν στον τελικό η ομάδα του ΠΑΟΣ νίκησε 3-1 τους Φοίνικες εντός έδρας, ενώ ο Θιναλιακός στον Άγιο Ματθαίο νίκησε τον τοπικό ΟΦΑΜ με 4-0.

Είναι ένα ματς που θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο και οι δυο ομάδες είναι εξαιρετικές, με τον ΠΑΟΣ να έχει πλεονέκτημα αφού τερμάτισε ψηλότερα στο πρωτάθλημα και ακόμη και με ισόπαλο αποτέλεσμα παίρνει τον τίτλο. Αυτός ο αγώνας έχει μια ιδιαιτερότητα και πρέπει όλοι μας να το λάβουμε υπόψη μας και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας. ΟΛΑ τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση του μικρού Νικόλα που δίνει τον δικό του αγώνα για τη ζωή και σε αυτόν δεν είναι μόνος του, όλη η Κέρκυρας στέκεται δίπλα του.

Πρέπει είτε μπορεί κάποιος να πάει στο γήπεδο είτε δεν μπορεί να αγοράσει μια πρόσκληση για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια της οικογένειας του Νικόλα ώστε να βγει νικητής από την μεγάλη μάχη που δίνει.

 

Η Ακαδημία του Θιναλιακού καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να χειροκροτήσει ΟΛΑ τα παιδιά, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή!!!Αυτή τη Κυριακή σας προσκαλούμε όλους στη γιορτη που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ολύμπου στις 18.00.Η ακαδημία μας αγωνίζεται στο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ..Η συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τελικό αποτελεί από μόνη της μια τεράστια επιτυχία δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Τη Κυριακή θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε όλα τα παιδιά για τις αμέτρητες όμορφες στιγμές που μας χάρισαν ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα.. Όπως έχετε διαπιστώσει είναι πάγια τακτική μας να μην αναφέρουμε ποτέ σε κανένα ηλικιακό γκρουπ τα αποτελέσματα των αγώνων..Το ποδόσφαιρο αποτελεί μια γιορτή, ένα χόμπι,ένα από τα ωραιότερα δεύτερα πράγματα στη ζωή, που κρύβει μοναδικές συγκινήσεις.. Αυτό ακριβώς θέλουμε να πρεσβεύουμε ως αθλητικός οργανισμός..Αυτή τη Κυριακή δεν αγωνίζεται μόνο η Κ16 αλλά ολόκληρος ο αθλητικός οργανισμός της ακαδημίας ποδοσφαίρου Θιναλιακός.. Αυτή θα πρέπει να είναι η νοοτροπία μιας σωστής οικογένειας-ακαδημίας... Όλοι μαζί..Όλοι το ίδιο.. Κανένας πίσω..Όλοι μαζί στο γήπεδο να στηρίξουμε τα παιδιά μας».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια