Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δημήτρης Κάντας νέος πρόεδρος της ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
15 Μαΐου 2024 / 15:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έγιναν την περασμένη Κυριακή (12/5) εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην «Βασίλισσα του Νότου», ΑΕΛ, μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλου 2024.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν την περασμένη Κυριακή (12/5) εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην «Βασίλισσα του Νότου», ΑΕΛ, μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλου 2024. Πολλά νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο και μεγάλη συμμετοχή για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας άνθρωποι που θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια. Επικεφαλής και εκλεγμένος νέος πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Κάντας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο συμβούλιο με την σύνθεσή του.

Έχει πολλά να κάνει η νέα διοίκηση, αφού ο υποβιβασμός της ομάδας στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας της ΕΠΣΚ, μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια στην Γ΄ Εθνική, είναι κάτι νέο για την ομάδα η οποία λογικό είναι να πρέπει να ανασυνταχθεί από την αρχή. Η λογική λέει ότι λίγοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν τη νέα χρονιά, οι περισσότεροι θα αναζητήσουν ομάδες στην Γ΄ Εθνική που θα τους αποφέρει και κάποιοι έσοδο, ενώ το τοπικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να το κάνει.

Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΛ, είναι σίγουρο ότι αναλαμβάνει για να φέρει την ομάδα ξανά σε Εθνικό πρωτάθλημα, ουσιαστικά πρέπει να την κτίσει από την αρχή και άμεσα θα πιάσει δουλειά, αφού ο προγραμματισμός είναι τέτοιος και η διάθεση να μείνει δυνατή και πρωταγωνίστρια η ΑΕΛ.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τις εκλογές

 

Πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, οι εκλογές της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Νέος Πρόεδρος του σωματείου μας είναι ο Δημήτριος Κάντας και εντός των προσεχών ημερών θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Συμβούλιο προκειμένου να οριστούν οι θέσεις που θα καταλάβουν τα υπόλοιπα μέλη.

Ευχαριστούμε όσους και όσες μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τα καλύτερα έρχονται!

 

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν με το κύπελλο, κάποιοι θα μείνουν και τη νέα χρονιά και κάποιοι θα φύγουν ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια