Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Ασημένια η τετράκωπος

ΝΑΟΚ
12 Μαΐου 2024 / 18:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ είχε πέντε πληρώματα στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχινιά.

 Μετά το χάλκινο μετάλλιο που πήρε το Σάββατο η Έλενα Διαβάτη στο σκιφ νεανίδων, ήλθε μια ακόμα μεγαλύτερη διάκριση για τον Όμιλο την Κυριακή.

Η τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο ανδρών με πλήρωμα τους Αρμενιάκο, Μηλιορίζο,  Χειμαριό και Τραϊνοπουλο πήραν την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο, μια μεγάλη επιτυχία για τον ΝΑΟΚ  κάτι που δείχνει ότι υπάρχει και παρελθόν και παρών και μέλλον στο κωπηλατικό  τμήμα.  

Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο τμήμα και στα αγόρια και στα κορίτσια, ενώ πλέον και η συμμετοχή στις εθνικές ομάδες παιδιών του ΝΑΟΚ είναι «το κερασάκι» στην τούρτα της εξαιρετικής παρουσίας των παιδιών.

Να σημειώσουμε ότι στους αγώνες αυτούς όλη η αποστολή είχε ένα σκοπό και αποτυπώνεται στη φράση «Αγωνιζόμαστε με την σκέψη μας στον Αχιλλέα», αναφερόμενοι στον νεαρό κωπηλάτη του ΝΑΟΚ που έφυγε τον Φλεβάρη από τη ζωή. 

ΦΩΤΟ@ ΝΑΟΚ, η αποστολή του ΝΑΟΚ στο αεροδρόμιο της Αθήνας

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια