Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγωνιστική (5η) αγγαρείας για τις 4 ομάδες

ΤΟΠΙΚΑ Β΄ΕΠΣΚ ΜΠΑΡΑΖ
10 Μαΐου 2024 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η 5ην αγωνιστική των μπαράζ της Β΄ΕΠΣΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου και θα είναι «αγωνιστική αγγαρείας» θα λέγαμε αφού και τα δυο παιγνίδια που θα γίνουν δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 5ην αγωνιστική των μπαράζ της Β΄ΕΠΣΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου και θα είναι «αγωνιστική αγγαρείας» θα λέγαμε αφού και τα δυο παιγνίδια που θα γίνουν δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μέσα από αυτή την διαδικασία με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν από την 2η ως και την 5η θέση, στο τέλος οι δυο πρώτες παίρνουν το εισιτήριο ανόδου. Μετά από τα τέσσερα πρώτα ματς ο Οδυσσέας Αυλιωτών και ο Ηρακλής Σφακερών είναι και μαθηματικά οι ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην Α΄ ΕΠΣΚ ακόμη και αν χάσουν τα δυο ματς που απομένουν.

Τυπικά και διαδικαστικά θα είναι τα παιγνίδια της 5ης και 6ης αγωνιστικής, όμως πρέπει να διεξαχθούν, αφού ν για οποιοδήποτε λόγω μια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή τότε έχει πιθανότητες και η 3η ομάδα των μπαράζ να βρεθεί στην Α΄ ΕΠΣΚ. Σε μια τέτοια περίπτωση Φοίνικες και Μ. Αλέξανδρος, ίσως έχουν λόγο να διεκδικήσουν την 3η θέση.

 

Πρόγραμμα (5η αγωνιστική)

Κυριακή 12/5/2024 ώρα 17:00

Οδυσσέας Αυλιωτών Μ. Αλέξανδρος

Διαιτητές: Σκεύης, Γκιόκας, Κουρτέσης

ΑΟ Φοίνικες - Ηρακλής Σφακερών

Διαιτητές: Γιούργας, Σταμάτης, Κασίμης

 

Βαθμολογία

Οδυσσέας Αυλιωτών     71

Ηρακλής Σφακερών       68

…………………………………………

ΑΟ Φοίνικες                       60

Μέγας Αλέξανδρος        59

*Οι δυο πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στην Α΄ κατηγορία

**Οι ομάδες ξεκίνησαν με τη βαθμολογία που είχαν στη λήξη του πρωταθλήματος

 

Επόμενη (6η αγωνιστική)

Τετάρτη 15/5/2024 ώρα 17:00

ΑΟ Φοίνικες - Οδυσσέας Αυλιωτών

Ηρακλής Σφακερών - Μ. Αλέξανδρος

 

Ο πρωτοπόρος Οδυσσέας στο γήπεδο Καρουσάδων θα αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο, φωτογραφία από το μεταξύ τους ματς στον α΄ γύρο. ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια